Vyšleháme tuhý sníh z bílků a cukru. Vmícháme na drobounké kostičky nakrájené rohlíky, nasekané ořechy a nasekané rozinky. Na plech vyložený pečícím papírem klademe malé hromádky směsi. Spíše sušíme v mírně teplé troubě.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Zlata
|7. 1. 2008 10:14
Na akom stupni sa to suší?Ďakujem
Pavlína Ž.
|6. 1. 2008 19:19
Vynikající a originální cukroví. Každý rok se snažíme experimentovat a přidat ke "klasice" alespoň jeden nový druh s očekáváním, jestli se ujme. Tento rok vyhrálo chrástí! Jen jsem dala poloviční dávku cukru, zato více rozinek a místo ořechů mandle.