Brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout. Poté je oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky nejlépe přes speciální sítko. Přidáme olej, čerstvý kopr a ostatní ingredience. Vše dobře lehce promícháme a necháme vychladit.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
antonie
|14. 7. 2007 11:32
ten balzamikovy ocet se vubec neda porovnavat s chorvatskim je to uplne jina chut. a hlavne v chorvatsku nestoji moc. v obchode stoji par kun...
Anonym
|10. 7. 2007 15:14
vynikající
Ivísek
|7. 2. 2007 10:46
A co trochu cibule??? Já dávám červenou a je to fakt moc dobrý...
Di
|21. 7. 2006 06:53
Samozřejmě, vinný ocet je něco úplně jiného, je daleko jemnější a má jinou chuť. Ale koupíte ho i u nás stejně jako například ocet balzamikový. A ani to nevyjde tak draho jako v Chorvatsku.
Martina Veselá
|17. 7. 2006 21:41
Tenhle salát miluju. Nezkoušejte nahradit naším octem - tím by se to jen zkazilo. Jsem tak zhýčkaná z Chorvatska, že ten jejich ocet i s olivovým olejem vždycky vozím odtamtud. A je to i výborné s povařenými chobotnicemi.