Brambory se oškrábou, najemno nastrouhají, přidá se sůl, vejce a hrubá mouka. Z hustého těsta se čajovou lžičkou vykrajují kousky, které se vaří v osolené vodě asi 10-12 minut. Zelí ať si každý ochutí podle vlastního gusta.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
vopruz
|1. 12. 2012 11:37
teda sorry ale kdyz nenapisete kolik ceho, tak to je recept na nic. To je jako kdyz napisu ze maltu udelate z vody cementu vapna a pisku - vse smychame do kupy a je z toho skvela malta. :'(
Sandra
|29. 9. 2011 17:07
Též,osmažím cibulku do zlatova přidám slaninu možno i špek,mezitím si podusíme zelí,když máme hotovo vše smíchám i s knedlíkama :-) .....je to super
Zoretka
|5. 5. 2011 11:50
Moje teta k těmto chlupatým knedlíků dělá zelí: Zpění cibuli na oleji, přidá libovou slaninu,podusí a nakonec přidá kyselé zelí, které nakrájí a též podusí. Směs servírujeme na knedlíčky a kdo chce může nahoru přidat zakysanou smetanu. Je to velmi dobré a syté.