Moje první kynuté těsto a parádní!!Moc dobrá byla náplň,dělala jsem z půlkg mouky-pro jistotu!!
Dneska jsem pekla podruhé a do náplně jsem dala restovanou cibulku, trochu česneku a parmezán, je to opravdu vynikající! ;-)
Vyborne!Testo krasne vykyne(pokud se vam nepodari uvarit kvasnice ;-) ),pouzila jsem gorgonzolu a uzenou sunku,tak jsme si posmakli. :-*
...bylo to fajn,ale s tou parmskou zkušenost nemám :-( .Paní Zlatka asi taky improvizovala,tak nevím :-\ .Ty si určitě poradíš ;-) :-D .
jejda,ted jsem nasla tento recept a ta napln vypada zatracene dooooobre,jen si rikam,jestli to s tou Parmskou nebude trochu moc slane(ona kdyz je tepelne upravena,tak je vic slana).Koukam,ze ty jsi to delal s veprovou sunkou.Asi mi nezbude,nez to vyzkusat 8-) :-\
Tento recept jsem zkoušela včera a nadchnul mě, určitě budu opakovat. Těsto vykynulo na jedničku a náplň si může zvolit každý dle své chuti. Taky vypadá úžasně na řezu. Doporučuji !
Recept je opsaný z časopisu,ale v sobotu vyzkoušený.Chutnalo nám,tak jsem se chtěl podělit.Těsto jsem nechával kynout jen 1x 30minut a šunku jsem použil vepřovou-parmská nebyla po ruce.Jiří