Z krajíce chleba okrájíme kůrky lehce opečeme jako topinku, pokapeme z obou stran maggi, potřeme hořčicí a posypeme cibullkou na to položíme volské oko a osolíme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anna Bzonková
|6. 3. 2006 21:19
Je to naše oblíbeně jídlo,říkáme tomu Studentské topinky.
Johny
|6. 3. 2006 19:10
Je to mnamka!!
Jindrich ProsteJindrich ;)
|17. 1. 2006 00:51
Taky mi to neda a s prodlevou dalsiho roku napisu... Daniel asi nevi, ze nejlepsi jidla jsou ty nejjednodussi. Ja taky leckdy nemam cas vyvaret. A za hodne penez se da udelat i horsi jidlo nez za mene. Jsem pro takoveto rychle a levne recepty, idealni svacinka nebo i vecere. P.S.: Jo a jsem vysokoskolak a je mi 20, tak muzu jen potvrdit, ze takovato jidla jsou obzvlast pro mlade lidi, kteri se staraji sami o sebe idealni.
Jana Wernischova
|8. 1. 2005 06:21
Danieli, prostě Danieli, doufám, že se i skoro po roce na reakci na tenhle svůj komentář podíváte. Chtěla bych vám říct, že jste patrně hloupej kluk, který si o sobě myslí jak je vtipný - jenže jste ten recept nevzykoušel!!!!!!!! Jinak byste věděl, že to vůbec není špatné a že na tomhle receptu kdysi přežívaly řady vyskokoškoláků na kolejích - je to totiž JEDLÉ A LEVNÉ.
Daniel ProsteDaniel
|16. 3. 2004 21:38
HAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!Tak tohle je teda nářez:)))něco jako chlebová pochoutka to se takhle mezi dva tlustý plátky chleba dá jeden tenkej:))dobrou chuť:))))))))!