posekané bylinky
dle chuti: petržel, bazalka, pažitka...
koření na steak
dle chuti
150
ml
vývar
nebo bujon
3
ks
rozšlehané vejce
2 -
Postup přípravy receptu
1
Cibuli osmažíme na oleji ve větším hrnci. Přidáme pokrájený chleba, nastrouhanou mrkev a celer, chvíli za stálého míchání restujeme. Pak přidáme bylinky dle chuti, osolíme, opepříme, ochutíme kořením, zalijeme vývarem a ještě asi 5 minut restujeme. Pak odstavíme, rychle vmícháme vejce a směs nalijeme na plech s pečícím papírem. Dáme zapéct do předehřáté trouby přibližně na půl hodiny (210°C) dozlatova. Podáváme se zeleninovým salátem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Zuzana
|2. 12. 2012 21:43
Tohle jídlo dělávám už řadu let, je to fakt moc dobré.
Markéta
|1. 12. 2012 21:40
Recept se mi líbil, byla jsem zvědavá a tak jsem ho zkusila. Byla to fajn večeře, dík.
Pražáková
|27. 5. 2012 19:12
Tohle jídlo znám. Stojí pár korun a je výborné třeba s okurkovým salátem! Také se dá ochutit třeba kořením na pizzu nebo i jiným a také se dá přidat i salám :-P . Mně osobně nejvíc chutnají opečené okraje a také místo na pečícím papíru peču na plechu pomazaným sádlem ;-) .