Tak tohle vypadá opravdu dobře. Zkusím a dám vědět.
To znám, je to moc dobré a dají se dělat různé variace náplně (např. žampiony, šunka, salám atd). Peču v bábovkové formě, na řezu to vypadá moc hezky. CHtěla jsem sem tento recept také přidat, ale nemohla jsem svůj recept na těsto najít. Dneska jsem náhodou našla tento recept a myslím, že je totožný s tím, který jsem hledala. Díky paní Hano
Do klasické chlebíčkové formy se to samozřejmě nevejde, používám asi dvojnásobně velkou, v obchodech je dosti velký výběr. Nebo pokud nechcete investovat a nebude vám vadit tvar, použijte formu na vánočku. Místo podmáslí klidně dejte kefír i acidofilní mléko.
Podmáslí,je tuším na Slovensku cmar. A tiež sa mi veru zdá veľa múky na chlebíčkovú formu.
Vyzerá to veľmi zaujímavo, ale mám dve otázky:1. Nie je tej masy veľa na jednu chlebíčkovú formu, zmestí sa to tam ?2. Čím sa dá nahradiť "podmáslí", dá sa použiť kefír, príp. acidofilné mlieko ?