Do vody dáme vařit na kousky nakrájený chléb, když přejde varem a je dost rozmočený, tak ho prolisujeme, přidáme dle chuti majoránku a ještě chvíli povaříme. V trošce mléka si rozkvedláme vejce a zašleháme do polévky. Dle chuti osolíme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jana
|20. 3. 2015 20:38
Díkyale opakovat nebudu. Tak blbě na tom zatím nejsme :-D
Hanka J.
|13. 1. 2011 14:27
Dobrý den, polévka je vynikající, dneska jsem uvařila k obědu delikatesa. Můžu jen doporučit moc dobrá. Mňam. mňam. Místo majoránky jsem dala harmonii chuti, jelikož jsem majoránku neměla, ale věřím, že s tou majoránkou je to ještě lepší. Příště vyzkouším s majoránkou.
vendyC
|10. 8. 2007 08:37
tak nevím,kde se stala chyba,ale mě to vůbec nechutnalo :o(
Irena Simonová
|18. 6. 2007 20:26
Teda holky, já žasnu. Už dlouho jsem neuvařila takovou baštu "z ničeho!" Zkusila jsem párkrát, onehdy jsem dochutila paprikovou vegetou. A když k tomu přidám na talíř trochu osmažených kostiček klobásky, nebo třeba jen posypat opraženou cibulkou... Má to tolik možností. Nikdy jsem podobným receptům nedůvěřovala, teď mě upřímě mrzí, že jsem to nezkusila už dávno.
Eva Prokopová
|13. 6. 2007 18:58
Moc jsem tomu nevěřila,ale polévka je výborná!
Ida Juřicová
|25. 11. 2006 12:48
Opravdu rychla a levna:-)misto majoranky jsem pridala drceny kmin.Mozna by se hodil dat i strouzek ci dva prolisovaneho cesneku.
Jana
|2. 1. 2006 00:45
Já ještě přidávám k povařenému chlebu zeleninu-mrkev,hrášek,květák,kedlubny,kapustičky,¨co kdo má rád.Můžeme pak s chlebem prolisovat.Dobré,levné.Na závěr přidávám do hotové polévky kousek másla a trochu zelené petrželky,přiklopím poklicí hrnec a nechám odstát tak 5 min.