• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Chlebík z pekárny na rychlo
Napište svůj komentář k receptu

Chlebík z pekárny na rychlo

autor: zrzka
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Chlebík z pekárny na rychlo
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 350
      ml voda
    • 0,50
      kostka droždí
    • 2
      lžička cukr
    • 2
      lžíce instantní bramborová kaše
    • 2
      lžička sůl
    • 2
      lžička kmín
    • 2
      lžíce ocet
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 260
      g hladká mouka
    • 250
      g žitná mouka

Postup přípravy receptu

1
Do pekárny dáme vlažnou vodu, olej, ocet, cukr a rozdrobíme kvasnice. Zasypeme moukou, přidáme kaši, koření a nahoru sůl. Zapneme program SPRINT u Eta, u jiných pekáren to bude něco podobného - rychlý, Quick.
2
Pokud nemáme čerstvé kvasnice, můžeme nahradit 2 lžičkami sušených, jen nevím, jestli je dát taky do té vody nebo nahoru. V tom případě by sůl zase musela do vody. No, nebudu to rozvádět, ať si s tím poradí každý sám.
3
Každopádně máme dobrý chleba, když spěcháme, je hotový za polovinu času, než ten, který se peče na základní program.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hrníčková rychlo - pizza - těsto

Hrníčková rychlo - pizza - těsto

Krabí rychlo-pomazánka

Krabí rychlo-pomazánka

Rychlo-mňamka

Rychlo-mňamka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • dagmar motlová | 12. 1. 2010 10:02

    SOUHLAS,VÝBORNÝ S BYLINKOVÝM MÁSLEM!

  • PajaP *** | 8. 1. 2010 18:22

    Dokonaly chleba!

  • Alena Macháčková | 5. 9. 2009 21:35

    Chlebíček je skutečně výborný. Vyzkoušela jsem už řadu receptů, ale k tomuto se stále vracím, je nadýchaný a vydrží dlouho měkoučký - pokud není hned snědený :-). Skutečně doporučuji a dávám 1.

  • Jana Kubáčková | 29. 4. 2009 11:23

    Mě napadá jestli jste neměla špatně nasazený jeden hák. Mám také Etu Harmony a hák musí dobře zapadnout jinak se netočí.

  • Sylva P. | 29. 4. 2009 07:45

    Prosím o radu. Zkoušela jsem péct s časovým nastavením. Mám ETA HARMONY. Ale směs se celá nepromísila s vodou a tak ve formě byla část vykynutého chleba a část sypká směs ale dost ztvrdlá. Kde jsem udělala chybu?

  • Tereza J. | 20. 4. 2008 09:39

    Chlieb je dobrý, chutí. Len som dala iba 1/3 kocky droždia a 1 lyžicu octu. Ale je skutočne chutný.

  • Dita M. | 22. 2. 2008 20:44

    Tak jsem dostala doporučení na tento recept a jak koukám čtu jen samou chválu. Můj se teprve peče, tak pak napíšu jak se povedl a jak chutnal:-).

  • Jirka + Marie Lulkovi | 15. 1. 2008 13:43

    Dodržovali jsme přesně návod,místo klasických kvasnic jsme přidali 2 lžičky sušených a přidali měco málo slunečnicových semínek,byl výborný...Kvůli druhu kvasnic jsme se báli použít superrychlý program(1,20h),tak jsme zvolili klasiku(3,20h)a výsledek byl dokonalý...Dáváme do seznamu "neušákových" chlebů...Manžel nikdy nevařil a ted´ peče díky pekárně jeden chlebík za druhým...:-)))

  • iva zumrova | 15. 12. 2007 19:15

    není moc toho octa?aby ten chleba nebyl kyselý,my jsme jen dva a chlebík nám vydrží aspoň 3-4 dny.

  • Zdeňka | 10. 12. 2007 20:23

    Taky dávám jedničku,dobrý chléb a rychle upečený(ještě rychleji snědený).

  • Hospodyňka | 9. 12. 2007 16:36

    Tohle je jeden z nejlepších chlebů, vydrží dlouho vláčný (to je si tou kaší) a mě osobně vyhovuje taky větší podíl žitné mouky než obvykle. Výborný!

  • Vladkka Nováková | 21. 11. 2007 08:02

    Lenko, pokud se vám chleba propadá, tak jste dala moc vody, nebo moc droždí. Nelze se vždy striktně držet receptu, protože moc záleží na mouce, ze které pečete. Některá si vezme vody víc, některá míň. Vypracovávání chleba je proto nejlepší zkontolovat okem. Těsto by mělo mít kozistenci hutnou. Téměř tak, že se vám dělá jedna velká koule těsta.

  • Lenka | 21. 11. 2007 07:06

    dělala jsem ho přesně podle receptu, propadl se a uvnitř byla díra abyl moc mazlavý, co je špatně

  • Romča Gabrielová | 8. 10. 2007 19:12

    Je to taky můj první chleba z čerstvého droždí. Chleba peču od léta. Moc jsem něvěřila, že se to povede, ale byla jsem moc mile překvapená!! Povedl se a já budu péci tento chléb asi hodně často!! Už jsem vyzkoušela kdejaký recept na chléb.... domácí pekárna je prostě zázrak. Díky za inspiraci

  • Vera Bojcukova | 30. 5. 2007 19:53

    Já peču tento chléb již po několikáté a je to Ok.Je možné přidat,semínka dle chuti,česnek,cibulku,jak kdo má rád.Při pečení na SPRINT používám jenom čerstvé droždí.Po chlebu se jenom zapráší...

  • Jaroslava Oumarová | 16. 4. 2007 12:59

    Můj první chléb s čerstvým droždím...Je moc dobrý a poprvé jsem nestihla při pečení usnout, chlebík je totiž za dvě hoďky hotový :-))) Jednička !

  • Květa B. | 27. 3. 2007 20:01

    Ta kaše tomu dá pěknou vůni.

  • Anonym | 27. 3. 2007 19:47

    Já dávám na půl kg mouky 1 čajovou lžičku sušených kvasnic.Dávám je až na mouku doprostřed.Do pravého rohu dám cukr,do levého sůl a je to OK.Jinak chleba určitě vyzkouším.Dělám podobný, ale nedávám tam tu kaši.

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Domácí pekárna Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Hladká mouka Instantní bramborová kaše Kmín Ocet Olivový olej Sůl Voda Žitná mouka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Poleva z "ledových kaštanů"

Poleva z "ledových kaštanů"

Špenátový závin se špenátem, slaninou a sýrem

Špenátový závin se špenátem, slaninou…

Piña colada - koláč

Piña colada - koláč

Špenátová omáčka

Špenátová omáčka

Dresing

Dresing

Kuřecí prsa obalované v chipsech

Kuřecí prsa obalované v chipsech

Bramborovo-cuketová polévka jednoduše a zdravě

Bramborovo-cuketová polévka jednoduše…

Ředkvičková pomazánka s tvarohem a tatarkou

Ředkvičková pomazánka s tvarohem a…

Třešňové lívanečky II.

Třešňové lívanečky II.

Doporučujeme

40 minut
Krémová kari polévka s kuřecím masem

Krémová kari polévka s kuřecím masem

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

134
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
58
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
49
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
47
Šneci z remosky - na slano
Šneci z remosky - na…
28
Grilovaný květák (brokolice)
Grilovaný květák …

Zajímavé články

Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších sladkých náplní
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších…
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na cesty, které vás bude bavit
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na…
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso…
AHA.cz Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Další doporučené recepty:

Chlebíčky s vejcem
Chlebíčky s vejcem
Chlebíčky se surimi (krabí) pomazánkou
Chlebíčky se surimi (krabí) pomazánkou
Chlebík s műsli pro děti
Chlebík s műsli pro děti
Chlebová bábovka s rozmarýnem
Chlebová bábovka s rozmarýnem
Chlebová bramborová polévka s houbami
Chlebová bramborová polévka s houbami
Chlebová pečeně
Chlebová pečeně
  • Recepty.cz
  • Chlebík z pekárny na rychlo
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact