• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Chlebík z pekárny na rychlo
Napište svůj komentář k receptu

Chlebík z pekárny na rychlo

autor: zrzka
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Chlebík z pekárny na rychlo
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 350
      ml voda
    • 0,50
      kostka droždí
    • 2
      lžička cukr
    • 2
      lžíce instantní bramborová kaše
    • 2
      lžička sůl
    • 2
      lžička kmín
    • 2
      lžíce ocet
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 260
      g hladká mouka
    • 250
      g žitná mouka

Postup přípravy receptu

1
Do pekárny dáme vlažnou vodu, olej, ocet, cukr a rozdrobíme kvasnice. Zasypeme moukou, přidáme kaši, koření a nahoru sůl. Zapneme program SPRINT u Eta, u jiných pekáren to bude něco podobného - rychlý, Quick.
2
Pokud nemáme čerstvé kvasnice, můžeme nahradit 2 lžičkami sušených, jen nevím, jestli je dát taky do té vody nebo nahoru. V tom případě by sůl zase musela do vody. No, nebudu to rozvádět, ať si s tím poradí každý sám.
3
Každopádně máme dobrý chleba, když spěcháme, je hotový za polovinu času, než ten, který se peče na základní program.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hrníčková rychlo - pizza - těsto

Hrníčková rychlo - pizza - těsto

Krabí rychlo-pomazánka

Krabí rychlo-pomazánka

Rychlo-mňamka

Rychlo-mňamka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • dagmar motlová | 12. 1. 2010 10:02

    SOUHLAS,VÝBORNÝ S BYLINKOVÝM MÁSLEM!

  • PajaP *** | 8. 1. 2010 18:22

    Dokonaly chleba!

  • Alena Macháčková | 5. 9. 2009 21:35

    Chlebíček je skutečně výborný. Vyzkoušela jsem už řadu receptů, ale k tomuto se stále vracím, je nadýchaný a vydrží dlouho měkoučký - pokud není hned snědený :-). Skutečně doporučuji a dávám 1.

  • Jana Kubáčková | 29. 4. 2009 11:23

    Mě napadá jestli jste neměla špatně nasazený jeden hák. Mám také Etu Harmony a hák musí dobře zapadnout jinak se netočí.

  • Sylva P. | 29. 4. 2009 07:45

    Prosím o radu. Zkoušela jsem péct s časovým nastavením. Mám ETA HARMONY. Ale směs se celá nepromísila s vodou a tak ve formě byla část vykynutého chleba a část sypká směs ale dost ztvrdlá. Kde jsem udělala chybu?

  • Tereza J. | 20. 4. 2008 09:39

    Chlieb je dobrý, chutí. Len som dala iba 1/3 kocky droždia a 1 lyžicu octu. Ale je skutočne chutný.

  • Dita M. | 22. 2. 2008 20:44

    Tak jsem dostala doporučení na tento recept a jak koukám čtu jen samou chválu. Můj se teprve peče, tak pak napíšu jak se povedl a jak chutnal:-).

  • Jirka + Marie Lulkovi | 15. 1. 2008 13:43

    Dodržovali jsme přesně návod,místo klasických kvasnic jsme přidali 2 lžičky sušených a přidali měco málo slunečnicových semínek,byl výborný...Kvůli druhu kvasnic jsme se báli použít superrychlý program(1,20h),tak jsme zvolili klasiku(3,20h)a výsledek byl dokonalý...Dáváme do seznamu "neušákových" chlebů...Manžel nikdy nevařil a ted´ peče díky pekárně jeden chlebík za druhým...:-)))

  • iva zumrova | 15. 12. 2007 19:15

    není moc toho octa?aby ten chleba nebyl kyselý,my jsme jen dva a chlebík nám vydrží aspoň 3-4 dny.

  • Zdeňka | 10. 12. 2007 20:23

    Taky dávám jedničku,dobrý chléb a rychle upečený(ještě rychleji snědený).

  • Hospodyňka | 9. 12. 2007 16:36

    Tohle je jeden z nejlepších chlebů, vydrží dlouho vláčný (to je si tou kaší) a mě osobně vyhovuje taky větší podíl žitné mouky než obvykle. Výborný!

  • Vladkka Nováková | 21. 11. 2007 08:02

    Lenko, pokud se vám chleba propadá, tak jste dala moc vody, nebo moc droždí. Nelze se vždy striktně držet receptu, protože moc záleží na mouce, ze které pečete. Některá si vezme vody víc, některá míň. Vypracovávání chleba je proto nejlepší zkontolovat okem. Těsto by mělo mít kozistenci hutnou. Téměř tak, že se vám dělá jedna velká koule těsta.

  • Lenka | 21. 11. 2007 07:06

    dělala jsem ho přesně podle receptu, propadl se a uvnitř byla díra abyl moc mazlavý, co je špatně

  • Romča Gabrielová | 8. 10. 2007 19:12

    Je to taky můj první chleba z čerstvého droždí. Chleba peču od léta. Moc jsem něvěřila, že se to povede, ale byla jsem moc mile překvapená!! Povedl se a já budu péci tento chléb asi hodně často!! Už jsem vyzkoušela kdejaký recept na chléb.... domácí pekárna je prostě zázrak. Díky za inspiraci

  • Vera Bojcukova | 30. 5. 2007 19:53

    Já peču tento chléb již po několikáté a je to Ok.Je možné přidat,semínka dle chuti,česnek,cibulku,jak kdo má rád.Při pečení na SPRINT používám jenom čerstvé droždí.Po chlebu se jenom zapráší...

  • Jaroslava Oumarová | 16. 4. 2007 12:59

    Můj první chléb s čerstvým droždím...Je moc dobrý a poprvé jsem nestihla při pečení usnout, chlebík je totiž za dvě hoďky hotový :-))) Jednička !

  • Květa B. | 27. 3. 2007 20:01

    Ta kaše tomu dá pěknou vůni.

  • Anonym | 27. 3. 2007 19:47

    Já dávám na půl kg mouky 1 čajovou lžičku sušených kvasnic.Dávám je až na mouku doprostřed.Do pravého rohu dám cukr,do levého sůl a je to OK.Jinak chleba určitě vyzkouším.Dělám podobný, ale nedávám tam tu kaši.

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Domácí pekárna Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Hladká mouka Instantní bramborová kaše Kmín Ocet Olivový olej Sůl Voda Žitná mouka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Křenová pomazánka

Křenová pomazánka

Kyselé zelí do skla

Kyselé zelí do skla

Nejjednoduší rohlíky z domácí pekárny

Nejjednoduší rohlíky z domácí pekárny

Cuketový krém (polévka)

Cuketový krém (polévka)

Jahodové muffiny II.

Jahodové muffiny II.

Thajská kuřecí polévka s houbami

Thajská kuřecí polévka s houbami

Hořčicoví utopenci se zelím

Hořčicoví utopenci se zelím

Bramborové placky (nejen) se zelím

Bramborové placky (nejen) se zelím

Jahodový džem podle Dity P.

Jahodový džem podle Dity P.

Doporučujeme

40 minut
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže

Nasi Goreng - indonéská smažená rýže

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

45 minut
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou

Grilovaná zelenina s omáčkou…

Poslední sledované recepty

120
Koprelka z Pojizeří
Koprelka z Pojizeří
32
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koprová omáčka se…
30
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
28
Smažený bílý chřest
Smažený bílý chřest
26
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na břiše
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na…
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte jednoduché vegetariánské recepty, které překvapí svou chutí
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte…
Upečte si zahrádku: Rozkvetlé slané koláče jsou skvělé k obědu i večeři
Upečte si zahrádku: Rozkvetlé slané koláče jsou…
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární pečené špagety z jednoho hrnce
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární…
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji správně připravit?
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji…
AHA.cz Detaily dnešního rozloučení s Bartoškou: Herci ruší představení!

Detaily dnešního rozloučení s Bartoškou: Herci ruší představení!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Slavné krásky v černé: Tohle jsou triky stylistky, jak v ní nevypadat nudně!

Slavné krásky v černé: Tohle jsou triky stylistky, jak v ní nevypadat nudně!

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz SLEDOVALI JSME ONLINE: Poslední mejdan pro Bartošku! Kdo pařil až do rána?

SLEDOVALI JSME ONLINE: Poslední mejdan pro Bartošku! Kdo pařil až do rána?

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která se pořád vracejí ke svým ex: Kdo věří na druhé šance?

5 znamení zvěrokruhu, která se pořád vracejí ke svým ex: Kdo věří na druhé šance?

Další doporučené recepty:

Chlebíčky s vejcem
Chlebíčky s vejcem
Chlebíčky se surimi (krabí) pomazánkou
Chlebíčky se surimi (krabí) pomazánkou
Chlebík s műsli pro děti
Chlebík s műsli pro děti
Chlebová bábovka s rozmarýnem
Chlebová bábovka s rozmarýnem
Chlebová bramborová polévka s houbami
Chlebová bramborová polévka s houbami
Chlebová pečeně
Chlebová pečeně
  • Recepty.cz
  • Chlebík z pekárny na rychlo
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact