• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Chlebík z pekárny na rychlo
Napište svůj komentář k receptu

Chlebík z pekárny na rychlo

autor: zrzka
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Chlebík z pekárny na rychlo
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 350
      ml voda
    • 0,50
      kostka droždí
    • 2
      lžička cukr
    • 2
      lžíce instantní bramborová kaše
    • 2
      lžička sůl
    • 2
      lžička kmín
    • 2
      lžíce ocet
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 260
      g hladká mouka
    • 250
      g žitná mouka

Postup přípravy receptu

1
Do pekárny dáme vlažnou vodu, olej, ocet, cukr a rozdrobíme kvasnice. Zasypeme moukou, přidáme kaši, koření a nahoru sůl. Zapneme program SPRINT u Eta, u jiných pekáren to bude něco podobného - rychlý, Quick.
2
Pokud nemáme čerstvé kvasnice, můžeme nahradit 2 lžičkami sušených, jen nevím, jestli je dát taky do té vody nebo nahoru. V tom případě by sůl zase musela do vody. No, nebudu to rozvádět, ať si s tím poradí každý sám.
3
Každopádně máme dobrý chleba, když spěcháme, je hotový za polovinu času, než ten, který se peče na základní program.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hrníčková rychlo - pizza - těsto

Hrníčková rychlo - pizza - těsto

Krabí rychlo-pomazánka

Krabí rychlo-pomazánka

Rychlo-mňamka

Rychlo-mňamka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • dagmar motlová | 12. 1. 2010 10:02

    SOUHLAS,VÝBORNÝ S BYLINKOVÝM MÁSLEM!

  • PajaP *** | 8. 1. 2010 18:22

    Dokonaly chleba!

  • Alena Macháčková | 5. 9. 2009 21:35

    Chlebíček je skutečně výborný. Vyzkoušela jsem už řadu receptů, ale k tomuto se stále vracím, je nadýchaný a vydrží dlouho měkoučký - pokud není hned snědený :-). Skutečně doporučuji a dávám 1.

  • Jana Kubáčková | 29. 4. 2009 11:23

    Mě napadá jestli jste neměla špatně nasazený jeden hák. Mám také Etu Harmony a hák musí dobře zapadnout jinak se netočí.

  • Sylva P. | 29. 4. 2009 07:45

    Prosím o radu. Zkoušela jsem péct s časovým nastavením. Mám ETA HARMONY. Ale směs se celá nepromísila s vodou a tak ve formě byla část vykynutého chleba a část sypká směs ale dost ztvrdlá. Kde jsem udělala chybu?

  • Tereza J. | 20. 4. 2008 09:39

    Chlieb je dobrý, chutí. Len som dala iba 1/3 kocky droždia a 1 lyžicu octu. Ale je skutočne chutný.

  • Dita M. | 22. 2. 2008 20:44

    Tak jsem dostala doporučení na tento recept a jak koukám čtu jen samou chválu. Můj se teprve peče, tak pak napíšu jak se povedl a jak chutnal:-).

  • Jirka + Marie Lulkovi | 15. 1. 2008 13:43

    Dodržovali jsme přesně návod,místo klasických kvasnic jsme přidali 2 lžičky sušených a přidali měco málo slunečnicových semínek,byl výborný...Kvůli druhu kvasnic jsme se báli použít superrychlý program(1,20h),tak jsme zvolili klasiku(3,20h)a výsledek byl dokonalý...Dáváme do seznamu "neušákových" chlebů...Manžel nikdy nevařil a ted´ peče díky pekárně jeden chlebík za druhým...:-)))

  • iva zumrova | 15. 12. 2007 19:15

    není moc toho octa?aby ten chleba nebyl kyselý,my jsme jen dva a chlebík nám vydrží aspoň 3-4 dny.

  • Zdeňka | 10. 12. 2007 20:23

    Taky dávám jedničku,dobrý chléb a rychle upečený(ještě rychleji snědený).

  • Hospodyňka | 9. 12. 2007 16:36

    Tohle je jeden z nejlepších chlebů, vydrží dlouho vláčný (to je si tou kaší) a mě osobně vyhovuje taky větší podíl žitné mouky než obvykle. Výborný!

  • Vladkka Nováková | 21. 11. 2007 08:02

    Lenko, pokud se vám chleba propadá, tak jste dala moc vody, nebo moc droždí. Nelze se vždy striktně držet receptu, protože moc záleží na mouce, ze které pečete. Některá si vezme vody víc, některá míň. Vypracovávání chleba je proto nejlepší zkontolovat okem. Těsto by mělo mít kozistenci hutnou. Téměř tak, že se vám dělá jedna velká koule těsta.

  • Lenka | 21. 11. 2007 07:06

    dělala jsem ho přesně podle receptu, propadl se a uvnitř byla díra abyl moc mazlavý, co je špatně

  • Romča Gabrielová | 8. 10. 2007 19:12

    Je to taky můj první chleba z čerstvého droždí. Chleba peču od léta. Moc jsem něvěřila, že se to povede, ale byla jsem moc mile překvapená!! Povedl se a já budu péci tento chléb asi hodně často!! Už jsem vyzkoušela kdejaký recept na chléb.... domácí pekárna je prostě zázrak. Díky za inspiraci

  • Vera Bojcukova | 30. 5. 2007 19:53

    Já peču tento chléb již po několikáté a je to Ok.Je možné přidat,semínka dle chuti,česnek,cibulku,jak kdo má rád.Při pečení na SPRINT používám jenom čerstvé droždí.Po chlebu se jenom zapráší...

  • Jaroslava Oumarová | 16. 4. 2007 12:59

    Můj první chléb s čerstvým droždím...Je moc dobrý a poprvé jsem nestihla při pečení usnout, chlebík je totiž za dvě hoďky hotový :-))) Jednička !

  • Květa B. | 27. 3. 2007 20:01

    Ta kaše tomu dá pěknou vůni.

  • Anonym | 27. 3. 2007 19:47

    Já dávám na půl kg mouky 1 čajovou lžičku sušených kvasnic.Dávám je až na mouku doprostřed.Do pravého rohu dám cukr,do levého sůl a je to OK.Jinak chleba určitě vyzkouším.Dělám podobný, ale nedávám tam tu kaši.

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Domácí pekárna Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Hladká mouka Instantní bramborová kaše Kmín Ocet Olivový olej Sůl Voda Žitná mouka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Staročeské zelníky s bramborami

Staročeské zelníky s bramborami

Delikatesní salát

Delikatesní salát

Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky a papriky

Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…

Domácí bramborové hranolky

Domácí bramborové hranolky

Roštěná mé babičky

Roštěná mé babičky

Houbová polévka II.

Houbová polévka II.

Čokoládové dortíky

Čokoládové dortíky

Plněná vepřová rolka

Plněná vepřová rolka

Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi

Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi

Doporučujeme

30 minut
Lečo s fazolemi a klobásou

Lečo s fazolemi a klobásou

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

38
Domácí kečup
Domácí kečup
33
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
32
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…
32
Cuketové bramboráky
Cuketové bramboráky
31
Nepečený ovocný dort
Nepečený ovocný dort

Zajímavé články

Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do horkých letních dní
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do…
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že se jim máte vyhnout?
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že…
Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální cuketové palačinky!
Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální…
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na oblíbenou prázdninovou večeři!
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na…
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos musíte vyzkoušet
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos…
AHA.cz Krach vztahu Nedvěda a Rolins potvrzen? Prázdný domov jako důkaz

Krach vztahu Nedvěda a Rolins potvrzen? Prázdný domov jako důkaz

Mimibazar Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Známe tajemství dokonalé figury Heidi Janků: V čem je ten fígl, když nesnáší cvičení?

Známe tajemství dokonalé figury Heidi Janků: V čem je ten fígl, když nesnáší cvičení?

Ženy.cz Nejlepší galerie jsou zadarmo! 5 evropských měst, kde vám street art vyrazí dech

Nejlepší galerie jsou zadarmo! 5 evropských měst, kde vám street art vyrazí dech

Blesk.cz Kamera, klapka, Kurková! Česká modelka se objeví ve „dvojce“ Ďábel nosí Pradu

Kamera, klapka, Kurková! Česká modelka se objeví ve „dvojce“ Ďábel nosí Pradu

SportRevue.cz FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy Co nesnáší jednotlivá znamení? Beranům vadí čekání, Blíženci nesnesou nudu a Štírům raději nikdy nelžete

Co nesnáší jednotlivá znamení? Beranům vadí čekání, Blíženci nesnesou nudu a Štírům raději nikdy nelžete

Další doporučené recepty:

Chlebíčky s vejcem
Chlebíčky s vejcem
Chlebíčky se surimi (krabí) pomazánkou
Chlebíčky se surimi (krabí) pomazánkou
Chlebík s műsli pro děti
Chlebík s műsli pro děti
Chlebová bábovka s rozmarýnem
Chlebová bábovka s rozmarýnem
Chlebová bramborová polévka s houbami
Chlebová bramborová polévka s houbami
Chlebová pečeně
Chlebová pečeně
  • Recepty.cz
  • Chlebík z pekárny na rychlo
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact