lžička
provensálské bylinky
Nebo Bazalka či oregáno
2
lžička
česnek sušený
200
g
eidam sýr
Nakrájený na kostičky
100
g
olivy
Nakrájené na kolečka
Postup přípravy receptu
1
Do pekárny nalijeme vodu, přidáme hladkou mouku. Do jednoho rohu dáme cukr, do druhého sůl. doprostřed droždí. Přisypeme sušený česnek a koření.
2
Pekárnu nastavíme na základní program, velikost střední a stupeň propečení kůrky si každý zvolí sám. My máme raději tmavší, ale střední stupeň propečení bude tak akorát.
3
Po zvukovém signálu přidáme na kostičky nakrájený sýr a na kolečka nakrájené olivy. Po upečení položíme na mřížku a necháme vychladnout.
Výborný ! (pekla jsem přesně podle receptu, jen bez česneku)
PajaP ***
|6. 3. 2010 13:05
Vytecny chlebik, nadychany a chutny
ŠÁRKA STUDNAŘOVÁ
|15. 9. 2009 12:01
Parádní chlebík ke grilovačce. Sice trochu dražší, ale za tu chválu to vážně stojí- nám nejvíc chutnal ke kuřecímu masu.
Martina Hanáčková
|18. 7. 2009 16:25
Tento chleba jsem pekla podle tohoto receptu už před rokem a je super. I samotný. Sice trochu drahší, ale jednou za čas ho pečeme :-).
Lenka S.
|9. 1. 2009 12:52
Pekla jsem včera večer a vůně se linula po celém bytě, ochutnala jsem až ráno k snídani a je opravdu vynikající, skvělá změna oproti klasickým chlebům!Děkuji za recept
Evžen Kraken
|6. 1. 2009 21:17
Chleba je výborný!
Jana
|9. 2. 2008 19:33
Tento chleba fakt nemá chybu. Je nadýchaný, dobře se krájí, je krásně cítit kořením a olivami. A je první, který se mi nepropadl. Určitě doporučuji vyzkoušet.
zuza
|26. 11. 2007 20:14
chleba je naprosto vynikající sestra řekla že chutná jako pizza :-) krásně se upekl i když jsem část mouky nahradila celozrnou
Vera Bojcukova
|30. 5. 2007 20:12
Pekla jsem tento chléb,je to fantastická vůně,koření (kdo toto koření má rád)sýr a olivy,tyto vůně jsou OK.Tento chléb nemá chybu.Recept OK.Jen tak dál.