Veku si pokrájíme našikmo, aby jsme plátky měli delší, než jsme zvyklí. Plátky pomažeme salátem (kupovaným nebo doma dělaným). Doprostřed chlebíčku se salátem položíme půlku vejce a kolem něj nazdobíme salám, sýr, okurku... . Majolku si zředíme troškou láku (né přiliš, aby nebyla hodně řidká!) a vejce lžící opatrně přelijeme. Nakonec dozdobíme petrželkou a můžeme podávat :-)
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
ROMANA
|21. 4. 2017 13:18
JESLI MÁTE JEŠTĚ UVAŘENÝ VEJCE Z VELIKONOC ZKUSTE TOHLE. MY NEMĚLI SALÁT, TAK JSME DALI JENOM MÁSLO, VEJCE, OKURKU A VEJCE S TATARKOU NO A PARÁDA, BOHATĚ TO STAČILO :-D <3
:-D :-D Aniž bych četla vaše komentáře, první, co mě napadlo bylo, jak už se vidím celá umatlaná od majolky. A ejhle, nejsem sama :-D :-D Ale chuť na ně mám :-P