Veku nakrájíme asi na 2 cm silné plátky. Mozzarellu nakrájíme na slabší plátky. Smícháme máslo, utřený česnek a sůl, přidáme nastrouhaný parmezán, a 1/2 lžičky oregana. Plátky veky potřeme touto pomazánkou, na povrch položíme plátek mozzarelly a zapečeme v troubě dozlatova.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lenka Hrábková
|20. 1. 2009 10:21
Bylo to dobré, příště bych trochu přisolila. Hodí se jako příloha k salátu.
Marie Veselovská
|25. 9. 2007 10:18
dovezla jsem si čerstvý parmazán z Itálie a zároveň jsem hledala nějáký jednoduchý a rychlí recept vhodný na pokrové večery, které s přítelem každý týden pořádáme...Tento recep měl obrovský úspěch - po chlebíčkách se jen zaprášilo a kluci se olizovali až za ušima a dokonce na chvíli zapomněli i na ten pokr:D dávám jednoznačně 1