Obložené chlebíčky jsou českým evergreenem, který nesmí chybět na žádné oslavě. Velmi oblíbené jsou se šunkou a bramborovým salátem, ale až připravíte tyto s pikantní křenovou pomazánkou, jistě si pochutnají i ti nejnáročnější gurmáni.
RADA: Chlebíčky s brusinkami
RADA: Jak na domácí chléb
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Chlebíčky s avokádem a kukuřicí
Chlebíčky s hruškami
Chlebíčky s ančovičkami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené špagety II.
Sýrový nákyp II.
Lahodný salát s uzeným lososem
Rohlíčky s nugátovou náplní
Bramborové housky
Broskvový želé řez
Barevné pomazánky - z červené řepy
Rajská polévka se špeclemi
Čokoládová poleva se zakysanou…
Krůtí roláda plněná hříbky
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot