Obložené chlebíčky jsou českým evergreenem, který nesmí chybět na žádné oslavě. Velmi oblíbené jsou se šunkou a bramborovým salátem, ale až připravíte tyto s pikantní křenovou pomazánkou, jistě si pochutnají i ti nejnáročnější gurmáni.
RADA: Chlebíčky s brusinkami
RADA: Jak na domácí chléb
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Chlebíčky s avokádem a kukuřicí
Chlebíčky s hruškami
Chlebíčky s ančovičkami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bifteky se zeleným pepřem
Jihočeské Kosmatice
Ořechová bábovka III.
Americký ořechový koláč
Měsíční krajina
Kuře pečené na bramboráku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Fritatta s cuketou
Pečené vepřové koleno
Smetanové fleky se zelím
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem