Obložené chlebíčky jsou českým evergreenem, který nesmí chybět na žádné oslavě. Velmi oblíbené jsou se šunkou a bramborovým salátem, ale až připravíte tyto s pikantní křenovou pomazánkou, jistě si pochutnají i ti nejnáročnější gurmáni.
RADA: Chlebíčky s brusinkami
RADA: Jak na domácí chléb
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Chlebíčky s avokádem a kukuřicí
Chlebíčky s hruškami
Chlebíčky s ančovičkami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Námořnické kotlety
Gulášová polévka po anglicku
Jemná křenová pomazánka
Nejen kuřecí s kari a pórkem - minutka
"Čína" se sojovým masem a kedlubnou
Lívance z podmáslí s borůvkami a…
Bramborové knedlíky plněné směsí s…
Boloňské fazole pro vegany
Žampionové placičky (karbanátky)
Závin se zelím a uzeným masem
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot