Obložené chlebíčky jsou českým evergreenem, který nesmí chybět na žádné oslavě. Velmi oblíbené jsou se šunkou a bramborovým salátem, ale až připravíte tyto s pikantní křenovou pomazánkou, jistě si pochutnají i ti nejnáročnější gurmáni.
RADA: Chlebíčky s brusinkami
RADA: Jak na domácí chléb
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Chlebíčky s avokádem a kukuřicí
Chlebíčky s hruškami
Chlebíčky s ančovičkami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sumec dle baštýře Jardy
Brokolicová polévka
Boršč III.
Kuřecí nudličky na nivě
Martinské rohlíčky pro Zuzku
Housky (DUKAN)
Čočková polévka ze zbylé čočky na…
Bramborovo-špenátová polévka
Nakládané karotky
Quiche s červenou řepou a sýrem
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem