lžíce
celozrnné hořčice
(nebo plnotučná + rozdrcenné hořčičné semínko)
1
ks
vejce
šunka
nejlépa Parmská
Postup přípravy receptu
1
Bagetu nakrájíme na 8-10 šikmých plátků a z obou stran je zlehka opečeme (můžete pod grilem nebo v toastovači).
2
Mezitím si v malém hrnci rozpustíme máslo, přidáme mouku a minutku mícháme. Odstavíme z ohně a přimícháme mléko. Vrátíme na plotýnku a necháme krátce povařit, přidáme hořčici, pivo a sýr. Promícháme a vmícháme rozšlehané vajíčko.
3
Na každý plátek bagety dáme šunku a pak lžíci směsi a zapečeme 4-5 minut pod grilem.
4
Můžeme posypat bylinkami a podáváme se salátem (např. [[http://www.recepty.cz/recept/nektarinkovy-salat-s-mozzarelou-153903|Nektarinkový salát s mozzarelou]]).