• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Chléb skoro jako Šumava
Napište svůj komentář k receptu

Chléb skoro jako Šumava

autor: Danuše Bednářová
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 74
doba přípravy: 180 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Chléb skoro jako Šumava
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 380
      ml voda
    • 1,50
      lžíce jablečný ocet
    • 3
      lžíce olivový olej
    • 1,50
      lžička cukr
    • 3
      lžička sůl
    • 360
      g pšeničná chlebová mouka
    • 140
      g žitná chlebová mouka
    • 75
      g celozrnná žitná mouka
    • 75
      g celozrnná pšeničná mouka
    • 1
      lžíce kmín
    • 1,50
      lžička sušené droždí

Postup přípravy receptu

1
Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program Základní, velikost II, barva kůrky střední.Po upečení vyklopíme z formy a necháme v utěrce na mřížce vychladnout.
2
Kdo hledá přiblížení k chuti obyčejné Šumavy, ten by neměl být zklamán.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Chléb typu Šumava

Chléb typu Šumava

Skoro domácí šunkofleky

Skoro domácí šunkofleky

Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Janaso | 17. 2. 2018 16:01

    Povedl se, ale dvakrát moc nechutnal. :|

  • travitzka | 13. 3. 2012 17:06

    zatím nejlepší chlebíček jaký jsem z pekárny jedla... díky za recept... jen jsem tam nedávala celozrné mouky, ale jen chlebovou a žitnou... výbornej... :-)

  • Michal Pavlík | 9. 5. 2009 23:28

    Děkujeme za tento recept a jiný chléb již vůbec nepečeme. Jen dávám svoji zkušenost. Těsto mi zpočátku přišlo příliš husté a pekárně to dáválo při hnětení pořádně zabrat. Proto jsem postupně zvyšoval vodu až na 480 ml a teď je to skvělé. Chléb nám nyní přijde také mnohem chutnější.

  • Di - | 18. 3. 2009 16:42

    Kateřino já občas dělávám Domácí tmavý chléb s ořechy - suroviny jsou téměř totožné až na ty ořechy a jogurt nebo jiný kysaný mléčný výrobek místo octa - a peču ho v troubě v chlebíčkové formě. Výsledek je slušný.

  • ilis ilis | 18. 3. 2009 15:20

    katerino,proč bohužel?Já pekárnu vlastním,pekla jsem v ní ze začátku jen krátkou dobu,ale nepřišla jsem jí na chuť,tak nezoufejte.Stejně se pečené kůrčičce v klasické troubě ten z pekárny nevyrovná...

  • katerina rojikova | 18. 3. 2009 15:05

    Zdarvím, nezkoušel jste někdo tento recept v normální troubě? Bohužel nemám pekránu. Děkuji

  • Olga Zehnalová | 22. 1. 2009 20:54

    Ešte dodám, že teraz asi 3x po sebe som piekla "Zemiakový chlieb", a ten sme si obľúbili najviac - 300ml vody, asi 150gr uvarených zemiakov, 550gr obyč hlad.múky T 650, 2 lyžičky kmínu, 2 lyžičky soli, 1 1/2 lyžičky droždia Dr.Oetker. Je to výborný chlieb, vždy sa mi vydaril.Program: základný, 1kg, kôrka - najtmavšia a ešte so pridala keď som piekla poslednýkrát aj olivy nakrájané asi 100gr a bolo to výborné.

  • Olga Zehnalová | 22. 1. 2009 20:45

    ..ešte som zabudla. Droždie používam Dr.Oetker.

  • Olga Zehnalová | 22. 1. 2009 20:41

    Martinka, ja som robila tento chlieb, len som mala len celozrnnú pšeničnú a obyčajnú hladkú múku. Dala som 2/3 celozrnnej a to bolo veľa, mala som dať viac obyč.hladkej, lebo chlebík bol dosť taký tuhý, ale vykysol pekne, bol vysoký.Mám tiež Moulinex, piekla som na programe "Celozrnný", najtmavšia kôrka. Druhýkrát zmením pomer múk.

  • Martina Kocnerová | 22. 1. 2009 20:17

    Zkoušela jsem tedy obě, jak z chlebové hladké pšeničné, tak z obyčejné hladké, ale bohužel, musím konstatovat, že i když jsem důsledně dodržela celý postup, ani jedna varianta dostatečně nevykynula. Chuťově je chleba skvělý, ale ten "patvar". Poradí někdo, kde je chyba? Pekárnu mám Moulinex, peču jak je uvedeno, přísady i poměry používám dle receptu. Díky za pomoc :-)

  • Martina Kocnerová | 22. 1. 2009 15:33

    Zdravím! Komentáře mě přesvědčily, jdu ho také zkusit :-). Jen prosím o radu; hladkou moukou pšeničnou a žitnou s myslí klasická bílá nebo chlebová? Díky předem.

  • Mabelka Mabelka | 22. 1. 2009 00:37

    Pekla jsem už 3x a nikdy nezklamal, chutnal i návštěvě. Výborný, dávám za 1*!

  • Miroslava Kopecká | 13. 1. 2009 09:07

    Tomuto chlebu jsem dala za 1+.Je moc dobrý a vždy se povede-pečeme často!Olej i ocet dávám obyč.- na chuti chleba to neubírá a přidávám 3-4 p.l.mouky(těsto mi přijde řídší).Všichni ho chválí a chutná skoro opravdu:-) jako Šumava.Díky za něj.

  • milada Kozáková | 10. 9. 2008 17:27

    fantastický chléb, musím říct, že snad nejlepší co jsem kdy pekla. Už jsem ho pekla snad 20x a teď jsem vyzkoušela do těsta přidat hodně semínek ( mix z různých semínek) a také jsem trochu změnila poměr mouky, dávám víc žitné a méně pšeničné a mohu říct, že opravdu nevydrží do druhého dne.

  • petra kubrychtova | 6. 8. 2008 15:36

    právě jsme dopekli a je výborný jen u nás chudák ani nestihne vychladnout dávám 1

  • IvčaPě | 19. 5. 2008 10:22

    Na poprvé to dopadlo katastrofálně,mám pekárnu Panasonic a tam je program Základní pro tento chléb naprosto nevhodný.Na druhý pokus jsem zvolila žitný program REY BAKE (3 1/2hod) a výsledek vynikající ,považuji to za jeden z nejlepších receptu!

  • Martina Marťásek | 30. 4. 2008 09:19

    Tak tento recept peču už poněkolikáté a nikdy nezklamal , jen vodu nahrazuji podmáslím a sušené droždí čerstvým :-)) Dávám za jedna :-)

  • Hela - | 21. 3. 2008 09:48

    Pro mě absolutně nejlepší chleba z těchto stránek. Používám mouku PENAM a místo 2 druhů celozrnné dávám jen celozrnou pšeničnou (nemám žitnou). Peču v pekárně Kenwood a nejvíce nám chutná pečený s tmavou kůrkou (neskutečně chroupe) a velikost 500 g tj. z poloviční dávky. Vyzkoušela jsem u tohoto receptu už všechny gramáže a barvy kůrky.

  • Marie Svobodová | 18. 3. 2008 18:52

    Také již delší dobu tento chleba peču, nikdy nezklamal, ale já jsem zapoměla ohodnotit. Dávám 1

  • Iveta Odvárková | 18. 3. 2008 10:12

    Včera jsem poprvé pekla tento chleba, podařil se, vypadá i chutná skvěle. Dávám jedničku (fakt na ni klikám) a recept si ukládám mezi ty, které nezklamou. Díky za něj.

  • Zdeňka ze Z | 14. 2. 2008 14:13

    I v naší domácnosti patří tento recept na chleba mezi nejoblíbenější.

  • Marsi | 8. 2. 2008 19:40

    Tak jsem chtela zkusit tento chlebik,ale chybely mi nektere ingredience.Presto jsem to zkusila z polovicni davky a trochu improvizovala.Mela jsem jem zitnou chlebovou mouku a obyc.hladkou,susene drozdi nebylo,dala jsem klasicke,nasypala jsem tam sezamova,lnena a slunecnicova seminka a byly z toho vyborne male chlebanky.Olej jsem dala slunecnicovy a ocet klasicky.Fakt skvele...:-)

  • marie chocholová | 8. 2. 2008 18:35

    Před chvílí jsem chleba upekla a už jsem stihla i ochutnat,je výborný a pro manžela to bude ten pravý,ze všech chlebů co jsem vyzkoušela,tak se nejvíce podobá obyčejnému z obchodu.Manželovi totiž ty celozrnné ,očechové.... moc nechutnají !Díky za recept,upravila jsem si ho na velikost 1.

  • Evangelina Ciprová | 8. 2. 2008 00:23

    Tak jsem ho včera taky upekla. Povedl se báječně a je prostě skvělý. Moc děkuju za recept. Už jsem si dopředu namíchala mouky, abych si vždycky vzala jen dávku a nemusela to pokaždé rozvažovat. Musím přiznat, že jsem neměla celozrnnou žitnou, tak jsem dala o něco víc žitné tmavé chlebové a celozrnné pšeničné. I tak je skoro jako Šumava.

  • Margita Polešenská | 6. 2. 2008 11:44

    Výborný! Hodnotím za 1.

  • Katka Dudová | 20. 1. 2008 09:14

    Právě jsme s přítelem snědli každý dva plátky tohoto úžasného chlebu, jen s trochou másla a trochou soli a olizuji se ještě ted!! Je výnikající. Peču již třičtvrtě roku a tento recept zařazuji mezi nejoblíbenější. Opravdu se chutí přibližuje Šumavě, o což se snažím už dlouho. Chtěla bych zkusit opravdový kvásek nebo chlebovou mouku, aby byl "opravdovější", uvidíme. Dávám 1!

  • Renata | 11. 1. 2008 08:32

    Nedá mi to abych nepochválila.Je prostě úžasny!!!

  • Šárka | 7. 1. 2008 12:40

    Také já jsem dostala k vánocům domácí pekárnu Moulinex home bread tento recept jsem použila jako první,chléb se mi povedl na první pokus.Pro velký úspěch jsem recept opakovala a vždy na výbornou tu také posílám autorce receptu a děkuji ji za mnoho dalších receptů,které jsem zde našla.

  • Radka Albrechtová | 6. 1. 2008 15:08

    Tento recept jsem si upravila takto - jen 350ml vody, jen 2 lžičky soli a obyčejný olej. Chleba je moc dobrý.

  • Maruš | 6. 1. 2008 11:27

    Jani,vítám Vás do pekařského klubu :-)).Napadá mě,jestli jste použila program na větší bochník.Velikost II.Mně se větší bochník peče o 10 minut déle.Jinak nevím.Ale nenechte se odradit,všechno časem "vychytáte",zkoušejte a přeji Vám hodně zdaru!

  • JANA | 6. 1. 2008 08:26

    Pekárnu mám od vánoc a zkoušela jsem tento recept,měla jsem pouze mouku hladkou a žitnou celozrnou,ale poměr jsem dodržela.Chléb byl uvnitř nedopečený.prosím poraďte mi v čem je chyba.Děkuji za odpověď.

  • Anonym | 29. 11. 2007 16:51

    byl to dobrý chleba

  • Anonym | 29. 11. 2007 16:51

    byl to dobrý chleba

  • Anonym | 27. 11. 2007 14:07

    Zkoušela jsemtento chlebík a je teda naprosto senzační.Mám pekárnu krátce,vyzkoušela jsem pár receptů i z jiných webů ,ale zatím je tento jednička !!Dávám 1*.:-) PS

  • Jitka | 21. 11. 2007 23:17

    SKVELE SKVELE SKVELE, jiz jsem ho delala nekolikrat a vzdy je vynikajici. Toto je muj nejoblibenejsi recept. Dekuji za nej. U nas v Irsku takovy chleba nemaji, pripadame si s nim blize domovu :-)

  • ester romanek | 17. 11. 2007 13:16

    mockrat dekuji za radu hned jdu skusit jeste jednou diky

  • Martina Marťásek | 7. 11. 2007 17:35

    Ester , propadá se , i když ho děláte pořád stejně ? Zkusila bych ubrat vody . Těsto by nemělo být moc lepivé , alespoň mně se ubrání tekutiny osvědčilo .

  • ester romanek | 7. 11. 2007 15:03

    prosim o radu posledni dobou se mi chleba propadava a nevim proc dekuji

  • Renata | 1. 11. 2007 17:18

    tento chleba jsem pekla už několikrát a je moooc dobrý, přidávám tam různá semínka a fakt dobrota, peču ho každý den:-).

  • Anonym | 11. 10. 2007 12:56

    za 1!

  • Zuza | 11. 10. 2007 11:13

    je mooooc dobrý pravdu skoro jako z obchodu -mnam

  • Lenka Zavřelová | 20. 5. 2007 22:38

    Včera upečen, dnes skoro snězen. Povedl se, přidali jsme lněné, slunečnicové, sezamové a dýňové semínka, když už zdravě, tak pořádně!

  • Berta | 16. 5. 2007 19:01

    Pekla jsem ho už několikrát a je výborný!!!

  • Jana Voříšková | 10. 5. 2007 11:09

    Díky moc za rady,zkusím to. :-)

  • Janinka | 9. 5. 2007 16:59

    Jani, hladkou žitnou chlebovou mouku koupíš v každém větším Tescu :-))

  • Jarka O. | 9. 5. 2007 11:51

    Jano, já taky jinou nedávám, prostě dám sečtené množství ( 215 g ) žitné celozrnné a je to:-)) U receptů paní Danuše je výhoda, že se většinou povedou i s trošku jinými moukami. Důležité je zachovat poměr tekutin a mouky celkově :-)

  • Jana Voříšková | 9. 5. 2007 08:56

    Prosím poraďte mi-kde se sežene žitná mouka?Všude mají jen žitnou mouku celozrnnou-jemně mletou,ale jinou ne.Díky.

  • Anonym | 3. 5. 2007 09:15

    Tak jsem vyzkousela a musim rict, ze chlebik dobry :-) Sumavu mi to moc nepripomina, ale chutna nam:-) Priste zkusim jeste pridat nejaka zrnicka.

  • Anonym | 1. 5. 2007 17:07

    Problém bývá sehnat mouku chlebovou

  • Anonym | 1. 5. 2007 17:05

    Velikost 2 znaméná vybrat větší velikost chleba

  • Lenka Zavřelová | 27. 4. 2007 13:13

    Už jsme se těšili, jak budem zkoušet chlebíčky v pekárně a jako by se po nich slehla zem. Všude vykoupeny, po internetu taktéž. Měli jsme objednanou, ale už žádnou nedostali. Tak musíme počkat, je vidět, že je to teď asi velmi populární.

  • Anonym | 27. 4. 2007 13:09

    Verbenko,moc děkuji a hezký den.

  • Verbenka | 27. 4. 2007 10:12

    Anonyme, pokud nemáte pekárnu, doporučuji následující postup:Do cca 200 ml vlažné vody přidáte lžičku cukru a kvasnice, necháte vzejít na teplém místě kvásek.Po té dáte do mísy mouky, přidáte kvásek + zbytek vody dle receptu, ocet, olej, sůl a vypracujete těsto. To necháte na teplém místě opět kynout, asi hodinu. Poté vypracujete bochánek, který dáte na moukou vysypaný menší pekáček. Necháte ještě 15 minut kynout. Mezitím rozehřejete troubu na 250 st. Bochánek potřete slanou vodou a dáte péct. Po 10 min. teplotu zmírníte na 200 a pečete dalších 20 minut. Potom troubu vypnete, chleba potřete opět slanou vodou a vložíte zpět do trouby (vypnuté) na dalších 10 minut. Poté vyndáte, necháte vychladnout.Je to samozřejmě mnohem pracnější a zdlouhavější, než v domácí pekárně, ale výsledek je vynikající.

  • Anonym | 27. 4. 2007 09:21

    Měla bych dotaz,nemám domácí pekárnu a chtěla bych vyzkoušet tento chléb.Našel by se někdo,kdo by poradil,jak postupovat.

  • Pavlína | 27. 4. 2007 07:59

    Úžasný, zařadila jsem ho mezi stálice.

  • Anonym | 17. 4. 2007 09:23

    Dobrý den,co znamena velikost 2?Mam pekarnu kde si muzu nastavit velikost 900 nebo 1200gramu.Dekuji za odpoved

  • svihi | 31. 3. 2007 11:08

    vynikající,nemá chybu dávám za 1

  • Zdenka Kačerovská | 22. 3. 2007 14:28

    Vynikající chleba,zatím nejlepší co jsem jedla,pekárnu mám jenom chvíli,ale peču stále.Takže jsem dala za 1*

  • Jaroslava Oumarová | 15. 3. 2007 16:30

    To je divné, Hedviko, já jsem měla těsto vždycky v pořádku. Peču ho poměrně často, moc nám chutná a ještě se mi nestalo, že by se nepovedl. Možná jste vážila přesně, ale nepřesně odměřila tekutiny. Používám odměrky, které byly přiložené k pekárně ( i tu jako lžičku a lžíci ) a nemám problémy...

  • Hedvika Mikolasova | 15. 3. 2007 12:06

    ahojky konecne jsem nasla recept pro klasicky chleb jako je sumava,hned jsem ho vyzkousela,ale testo bylo strasne ridke,postupne jsem tam pridala jeste asi dalsich 150g moiuky,jak je to mozne?urcite jsem vazila presne,ted uz testo vypada dobre,tak uvidime po upeceni.

  • božena | 6. 3. 2007 20:42

    je vážně moc dobrý posílame1*

  • jitka | 24. 2. 2007 22:43

    Šumava je klasika, takže velice děkuji za tenhle skvělý recept.Ocet jsem koupila jablečný,ale mouku jsem měla jen pšeničnou hladkou a žitnou celozrnou .Chlebík vyšel perfektní a opravdu se nedrolí -což je pro mě změna -pekárnu mám od vánoc :-)

  • jana | 23. 2. 2007 06:30

    Včera jsem pekla první chléb v nové pekárně a vybrala jsem právě tentoPovedl se je výborný všem moc chutnal.Budu zkoušet další recepty od paní Dany.Moc děkuji.

  • Leona Malá | 11. 2. 2007 12:43

    Tento chlebík peču nejčastěji a jsem vám za něj vděčná :) je opravdu super

  • Katka Altmanová | 25. 1. 2007 21:27

    Šoupla jsem Vám jedničku-jako vždy. Chléb jsme měli a určitě je v top 5 našich chlebů.

  • Maruš | 25. 1. 2007 19:51

    Zuzko,nemusí,dejte co máte.Jablečný ocet je takový jemnější,dávám ho i do salátů.Tento chlebík peču často a dávala jsem už i obyčejný ocet i vinný :-)) Někomu chutná to a někomu,zase tohle :-))

  • Zuzka | 25. 1. 2007 18:44

    musí být ten ocet jablečný my ho nemáme rádi a vůbec ho nekupuji

  • Jaroslava Oumarová | 23. 1. 2007 13:36

    Taky moc dobrý chlebík:-)) Téměř se nedrolil, což s povděkem kvitoval můj muž:-))

  • Maruš | 16. 1. 2007 10:37

    Chtěla bych ještě dodat,že těsto už ke konci hnětení se nemá lepit a má se z něho tvořit koule.

  • Maruš | 13. 1. 2007 13:56

    Petro,taky jsem sbírala rady a informace,když jsem začínala.Chleba se propadne,když je mnoho droždí,nebo tekutiny.Když se mi míchá těsto,tak vždy zkusím,když se mi nezdá,přidám trochu mouky.Do pekáren se dává méně droždí,než když se těsto zadělává klasicky.Pak je rozdíl,z jaké mouky pečete.Pokud je tam dost celozrné,tak se dává malinko víc..Mělo by platit,že místo 1 lžičky sušeného droždí se dává 1/4 kostky čerstvého droždí.Chce to vyzkoušet.Většinou peču ze sušeného,z čerstvého jen občas.Taky se mi stalo,že mi těsto z pekárny uteklo ještě v průběhu kynutí,musela jsem bochník upéct v troubě.Tak Vám přeju hodně zdaru!

  • Petra | 11. 1. 2007 20:00

    Zdravím. Chtěla jsem se zeptat, jestli je nezbytné používat sušené kvasnice-objevují se ve všech receptech. Raději bych šla do čerstvých, ale když jsem na tento chleba použila necelou polovinu kostky čersvých, propadl se mi. Teoreticky je kostka čerstvých na 1kg mouky, stejně tak jako 1 sáček sušených. Prosím, poraďte,kolegyně. Díky. Jinak chválím tyto vášnivé diskuse,:-).

  • Jarmila Butulová | 11. 11. 2006 21:35

    Koupili jsme novou pekárnu a tento recept byl první - tedy testovací. Nádherně se chlebík povedl a chutnal - zkouším další recepty.

  • viktorka | 26. 10. 2006 11:35

    Tento chleba je vazne moc dobry, doporucuji!

  • Danuše Bednářová | 11. 9. 2006 22:34

    Já používám tyto druhy mouky: hladká mouka pšeničná = světlá (někdy i polosvětlá, podle chuti); žitná = chlebová; celozrnná žitná i pšeničná = předměřická (Tesco). A když náhodou něco chybí, přijde na řadu improvizace a fantazie:-)

  • Kája | 11. 9. 2006 21:35

    Paní Bednářová, můžete, prosím, upřesnit ty mouky? Mohu použít žitnou chlebovou? A jakou tu celozrnnou pšeničnou? Moc děkuji za odpověď.

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Domácí pekárna Snídaně Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celozrnná pšeničná mouka Celozrnná žitná mouka Cukr Jablečný ocet Kmín Olivový olej Pšeničná chlebová mouka Sůl Sušené droždí Voda Žitná chlebová mouka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pestrý zeleninový kotlík

Pestrý zeleninový kotlík

Linecké košíčky

Linecké košíčky

Švei-ču-žou

Švei-ču-žou

Dýňový krém

Dýňový krém

Vepřová pečeně na divoko-nakládaná

Vepřová pečeně na divoko-nakládaná

Lilek s rajčaty

Lilek s rajčaty

Báječné tuňákové placičky s ricottou

Báječné tuňákové placičky s ricottou

Krémová česneková cibulačka

Krémová česneková cibulačka

Chlebová polévka se žampiony (hlívou)

Chlebová polévka se žampiony (hlívou)

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

61
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
49
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
46
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
37
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
32
Risotto s medvědím česnekem
Risotto s medvědím…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Zemřel Jiří Bartoška (†78): První slova Marka Ebena! O všech nemocích ani lidi nevěděli

Zemřel Jiří Bartoška (†78): První slova Marka Ebena! O všech nemocích ani lidi nevěděli

SportRevue.cz FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Chléb s kečupem
Chléb s kečupem
Chléb s vajíčkovou pomazánkou a ředkvičkami
Chléb s vajíčkovou pomazánkou a…
Chléb se sušenými rajčaty a parmezánem
Chléb se sušenými rajčaty a parmezánem
Chléb typu Šumava
Chléb typu Šumava
Chléb ve vajíčku
Chléb ve vajíčku
Chléb z domácí pekárny
Chléb z domácí pekárny
  • Recepty.cz
  • Chléb skoro jako Šumava
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact