![Chléb se sušenými rajčaty a parmezánem Chléb se sušenými rajčaty a parmezánem](https://ms2.ostium.cz/instance/web-recepty/jrkpimSb/h222w297t.jpg)
Je opravdu moc dobrý. Ale přidala jsem ještě 5 lžic vody. Těsto bylo moc husté. A taky jsem přidala semínka.
Já je tam dávám schválně na začátku, chleba je do červena, rajčata jsou rozmydlená, ale je moc dobrý, soudím podle toho jak mizí i bez namazání. ale podle Anndy to zkusím taky.
Jano, určitě nedosáhnete stejného chleba, když vložíte rajčata hned na počátku. Veškeré suroviny, které by se mohly hnětením poškodit, např. ořechy, sušené ovoce, čerstvé bylinky a pod. se přidávají až po zaznění zvukového signálu - před druhým, krátkým hnětením a prvním kynutím. Nebo tak, jak to popsal/a/ Anndy.
a to se Vám nepomlátí? Jakože nerozdrtí?
Toto dělám,ale rajčata tam dávám hned na začátku, pekárna si s nimi poradí. A že jsou naložená v olivovém oleji s kořením, už žádné nepřidávám.