Program Těsto. Pak těsto vyndat, rukama roztáhnout, naplnit na čtvrtiny rozkrájenými rajčaty, zavinout jako závin a vrátit do formy. Potřít vodou, dát semínka (dýně), přitlačit. Zapnout na 1 minutu Pečení a nechat chvíli kynout. Program Pečení.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
cartolina
|8. 8. 2006 21:36
Je opravdu moc dobrý. Ale přidala jsem ještě 5 lžic vody. Těsto bylo moc husté. A taky jsem přidala semínka.
Jana P.
|10. 5. 2006 10:14
Já je tam dávám schválně na začátku, chleba je do červena, rajčata jsou rozmydlená, ale je moc dobrý, soudím podle toho jak mizí i bez namazání. ale podle Anndy to zkusím taky.
luckymili
|9. 5. 2006 19:11
Jano, určitě nedosáhnete stejného chleba, když vložíte rajčata hned na počátku. Veškeré suroviny, které by se mohly hnětením poškodit, např. ořechy, sušené ovoce, čerstvé bylinky a pod. se přidávají až po zaznění zvukového signálu - před druhým, krátkým hnětením a prvním kynutím. Nebo tak, jak to popsal/a/ Anndy.
Anndy KV
|9. 5. 2006 17:56
a to se Vám nepomlátí? Jakože nerozdrtí?
Jana P.
|9. 5. 2006 10:03
Toto dělám,ale rajčata tam dávám hned na začátku, pekárna si s nimi poradí. A že jsou naložená v olivovém oleji s kořením, už žádné nepřidávám.