Ingredience (kromě rajčat) vložíme do pekárny v uvedené pořadí a zapneme program FRENCH, velikost bochníku malá, barva kůrky světlá. Po zvukovém signálu přidáme rajčata překrájená na čtvrtinky. Po upečení chleba vyklopíme z formy a necháme v utěrce na mřížce vychladnout. Parmezán lze zaměnit např. za strouhaný uzený sýr, chuť chleba opět získá jinou dimenzi.
Výborný. Sušeného droždí dávám lžičku, rajčata krájím na drobno a vkládám všechny suroviny do pekárny najednou, parmazán a rajčata nakonec. Peču na základní program (3:12 hod).
ladislava staffenová
|27. 1. 2009 14:41
Tento recept jsem včera vyzkoušela a je výborný. Nemám pekárnu, takže jsem pekla normálně na plechu a hladkou mouku zaměnila za špaldovou, ale nemělo to chybu.Jo a cukr jsem vynechala úplně - nezdál se mi tam být důležitý, navíc manžel je diabetik a opravdu, tam nic nechybělo :-DD