• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Chléb s kečupem
Napište svůj komentář k receptu

Chléb s kečupem

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Chléb s kečupem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      ml voda
    • 1
      rozšlehané vejce
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 4
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      lžička sůl
    • 0,25
      lžička pepř mletý
    • 300
      g hladká mouka
    • 100
      g mouka
    • 100
      g pohanková mouka
    • 0,33
      kostka droždí

Postup přípravy receptu

1
Vše vložíme do pekárny v uvedeném pořadí. Program: KLASIK (základní).
2
Zdroj: domacipekarny.dama.cz
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Langoše s domácím kečupem, sýrem a česnekem

Langoše s domácím kečupem, sýrem a…

Bílý toastový chléb

Bílý toastový chléb

Domácí chléb bez hnětení

Domácí chléb bez hnětení

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • PajaP *** | 11. 3. 2010 10:27

    Vsechno jsem udelala podle navidu, ale testo bylo ridke a chleba celkove nepouzitelny, skoda

  • Jarka O. | 23. 10. 2008 18:27

    Terezko, pekla jsem včera, ochutnávali jsme dnes. Pekla jsem na program Sprint a možná proto byl chlebík nepatrně hutnější než jsem zvyklá, ale to je můj problém ;-) Já když dávám čerstvé droždí, rozdrobím ho do tekutiny a sůl pak dávám navrch na mouku.

  • Tereza J. | 23. 10. 2008 17:04

    Lenka, postup je rovnaký ako pri použití sušeného. Najprv ide do pekárne tekutina ( mlieko, voda ), potom ostatné ingrediencie. Len treba dávať pozor, aby droždie neprišlo do styku so soľou. Ja to robím tak, že soľ dávam celkom vpravo a droždie celkom vľavo na múku. Na 1 chlieb alebo 1 koláč dávam 1/3 čerstvého droždia, teda asi 14 g. Pečiem v pekárni ETA SIESTA a tá dávka droždia stačí, viac netreba.

  • lenka galvasová | 23. 10. 2008 16:18

    Jsem začátečnice(s pekárnou)a ještě jsem nikdy nepekla s klasickým droždím,ale se sypkým.Prosím o radu,jak postupovat při pečení s klasickým droždím.

  • Tereza J. | 21. 10. 2008 20:21

    Dodržte celkové množstvo 500 g múky, pohánkovú môžete rozdeliť napr. madzi pšeničnú a ražnú. Ale doporučujem vo všetkých chleboch, nielen v tomto používať trocha pohánkovej múky. Z mojich skúseností to chuti chleba a jeho konzistencii veľmi prospieva :)))

  • lenka galvasová | 21. 10. 2008 18:24

    Za jakou mouku bych mohla vyměnit pohankovou mouku v receptu?

  • Tereza J. | 21. 10. 2008 14:31

    Včera som robila opäť tento chlebík, len som zamenila ražnú múku za celozrnnú. V rovnakom množstve. Bol rovnako výborný :)))

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Domácí pekárna Večeře Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Droždí Hladká mouka Kečup - jemný Mouka Pepř mletý Pohanková mouka Rostlinný olej Rozšlehané vejce Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jednoduchý jahodový koláč

Jednoduchý jahodový koláč

Kubánský dort

Kubánský dort

Pařížské rohlíčky od Dáši

Pařížské rohlíčky od Dáši

Svařák

Svařák

Placičky z ricotty s cuketou a sušenými rajčaty

Placičky z ricotty s cuketou a…

Halušky se špenátem

Halušky se špenátem

Francouzský křehký jablečný koláč

Francouzský křehký jablečný koláč

Dvoubarevné margot řezy - píchané

Dvoubarevné margot řezy - píchané

Špenátový kuskus

Špenátový kuskus

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

178
Little Gem s hořčicovým přelivem
Little Gem s hořčicovým…
53
Chia dezert z červeného pomeranče
Chia dezert z červeného…
20
Holandský řízek a šťouchané brambory
Holandský řízek a…
17
Americké lívance
Americké lívance
16
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Veronika Khek Kubařová měsíc po porodu: První fotka miminka!

Veronika Khek Kubařová měsíc po porodu: První fotka miminka!

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Chléb pro začátečníky (s česnekem)
Chléb pro začátečníky (s česnekem)
Chléb s bramborovou kaší
Chléb s bramborovou kaší
Chléb s bylinkami a česnekem
Chléb s bylinkami a česnekem
Chléb s vajíčkovou pomazánkou a ředkvičkami
Chléb s vajíčkovou pomazánkou a…
Chléb se sušenými rajčaty a parmezánem
Chléb se sušenými rajčaty a parmezánem
Chléb skoro jako Šumava
Chléb skoro jako Šumava
  • Recepty.cz
  • Chléb s kečupem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact