polévka z pytlíku
1 balíček (40 g) Knorr zeleninové či pórkové polévky
1
ks
chleba
kulatý chléb
Postup přípravy receptu
1
Rozmraz špenát a vymačkej z něj co nejvíce vody. Zamíchej obsah sáčku z polévky s majolkou a kysanou smetanou a přidej špenát. Dej do ledničky alespoň na 3-4 hodiny (klidně nech přes noc).
2
Těsně před podáváním. Odřízni vršek chleba a vydlabej vnitřek. Pomazánku dej do vnitřku chleba a můžeš podávat i se zeleninou (mrkev, brokolice, paprika, okurka, květák atd).
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Alice Pesta
|18. 8. 2007 23:51
Delala jsem to velmi casto v minulosti. Ti kteri maji problem se studenou variaci doporucuji zabalit do alobalu a dat do mirne trouby na 45 minut. Lucko take zdravim z Kanady.
Tereza Jarčušková
|24. 4. 2006 07:19
Nevarený rozmrazený špenát do pomazánky dávam, je výborný, myslím, že som ho pridala medzi recepty, ale s nevarenou polievkou skúsenosť nemám. Ale je to vlastne dehydrovaná polievka, pokiaľ tam nedám vodu, so všetkými ingredienciami, takže to nemusí byť zlé ...
pupen Hons
|23. 4. 2006 21:25
Nevařená sačková polévka do pomazánky???
Jana
|21. 4. 2006 19:03
Tak nevím,mám dost velkou představivost,ale tohle jídlo je pro mě hádanka.Nevařený rozmražený špenát a nevařená sáčková polévka s majolkou a smetanou?Jestli to někdo vyzkoušíte,dejte vědět.