Díky tomuto receptu jsem zjistila, že upéct dobrý chléb jako z obchodu není zas tak těžké. Dělala jsem z poloviční dávky, 200g hladká mouka, 50g žitná a povedl se! ;-)
Výborný chléb. Jen nepomazávám vejcem, ale slanou vodou s octem. Mńamka :-), díky.
Jak dlouho necháváme kynout?
Děkuji za recept. Určitě mohu také jen doporučit. Do ingredience bych ještě zařadila i vejce na pomazání toho chleba 8-)
Moooc dobry.I muj manzel velky kritik si pochutnal.Pridavam do odlibenych. :-*
Moooc dobry.I muj manzel velky kritik si pochutnal.Pridavam do odlibenych. :-*
Výborný recept. Dala jsem klasické droždí cca 50 g (kostka) a hrst slunečnicových a sezamových semínek. Perfektní, děkuji za recept.
Super recept na super chleba! Děkuji, jsem nadšená, všem chutnal. :-) Přidávám foto.
Nejlepsi chleba co jsem kdy jedla, povedl se a velmi snadne !! :-)
Jak dlouho necháváme kynout?
Dělala jsem ho dnes a je výborný :-) ,ale dala bych tam víc soli a kmínu,už jiný dělat nebudu,děkuju za recept
To je super. :-DD . Semínka si dáváme taky - podle fantazie a chuti :) Někdy jen normál. kmínový chlebík. Děkuji moc :) ;-) ;-)
Právě mi kyne (z čerstvého droždí, dala jsem asi 3/4 kostky) - ještě jsem do něj přihodila hrstičku semínek a pracuji na pomazánce na zítřejší svačinku :-P ;-) A připojuji se k Fanny a děkuji za recept na "normální" chlebík 8-)
Jsem moc ráda, že chutná. Máme ho moc rádi a také si ho dle libosti upravujeme :) Fanny: Možná píši pozdě, ale dala bych tak půlku kostky droží.
Dneska peču podruhé za tři dny:) fakt moc dobrý :) vřele všem doporučuji vyzkoušet si domácí chleba. 100x lepší než kupovaný. :-D
Díky za kvalitní recept na "normální" chléb ! Pouze dotaz: použiji-li čerstvé droždí, jaké množství byste doporučoval/a/?
Děkuji moc za výborný recept.Dnes jsem pekla a chleba je moc dobrý.Recept jsem jen malinko pozměnila,dala jsem 300g hladké mouky a 200g žitné mouky chlebové.Dávám 1 :-)
Dnes jsem pekla, přidala jsem dýňová, sluečnicová a sezamová semínka a je vynikající. Mohu jen doporučit :-)