Díky tomuto receptu jsem zjistila, že upéct dobrý chléb jako z obchodu není zas tak těžké. Dělala jsem z poloviční dávky, 200g hladká mouka, 50g žitná a povedl se! ;-)
To je super. :-DD . Semínka si dáváme taky - podle fantazie a chuti Někdy jen normál. kmínový chlebík.
Děkuji moc ;-) ;-)
Makinka
|2. 12. 2012 20:51
Právě mi kyne (z čerstvého droždí, dala jsem asi 3/4 kostky) - ještě jsem do něj přihodila hrstičku semínek a pracuji na pomazánce na zítřejší svačinku :-P ;-) A připojuji se k Fanny a děkuji za recept na "normální" chlebík 8-)
Děkuji moc za výborný recept.Dnes jsem pekla a chleba je moc dobrý.Recept jsem jen malinko pozměnila,dala jsem 300g hladké mouky a 200g žitné mouky chlebové.Dávám 1 :-)
Zlatka
|29. 3. 2012 17:46
Dnes jsem pekla, přidala jsem dýňová, sluečnicová a sezamová semínka a je vynikající. Mohu jen doporučit :-)