Výborný recept, jenom ten chléb to všechno zkazí. Chuť chlebá v šťáve je na blití.
Dnes jsem uvařil, necedil jsem, dal jsem místo vývaru taktéž bujón a dávám za jedna!!! Výborný a celkem jednoduchý...proste bašta :D
Bujón místo vývaru - pozor na sůl, žádné cedění na konec (samé dobroty - je to škoda), česnek těsně před podáváním, výborné s chlebem. Dnes jsem to dělal po druhé a super!!! Díky autore!
Tak jsem to spáchala a je to mňam!!!!Celá rodinka slintá a voní....no báječně. <3
Tak dovařeno,je to moc dobré.Chleba jsem nestrouhala,nakrájela na kostičky a použila jsem černé pivo.Velice dobrá chuť omáčky,jakoby s chutí chleba.Omáčku jsem zcedila , nerozvařený chleba propasírovala. Dávám za 1 Jana
Tak,tohle vepřové vyzkouším hned zítra.Autor zde nepíše,zda máme vařit 40 minut v tlakovém hrnci,ale předpokládám,že ne,tak si nějak poradím a pak se vrátím k hodnocení.Jana
není toho vývaru moc?