Z kýty nakrájíme 4 plátky, naklepeme je, osolíme, opepříme a zprudka po obou stranách opečeme. Potom přidáme nadrobno nakrájenou šunku, cibuli a krátce orestujeme. Nakonec přimícháme kečup a hořčici. Podáváme s malými bramboráčky a pivem.
Recept je výborný, dali jsme si to jen s vařenými bramborami a bylo to výborný, přidávám to mezi oblíbené. A díky za drobnou radu, sice jsem tam nedal stejný přípravek, ale jenom světlou jíšku, vyšlo to chutný a dobrý. Možná by se dalo do tuku začít šunkou a cibulí a pak teprve maso, ale výsledek by třeba nebyl až dobrý ! 8-)
Michaela Súkupová
|24. 5. 2009 10:34
výborné a jednoduché
Lola
|15. 2. 2007 13:39
Je to opravdu velmi dobré, navíc musím ocenit rychlou a snadnou přípravu.
miluše
|13. 9. 2006 13:29
opravdu výborné
Anonym
|29. 7. 2006 14:02
Jo,je to jedna A.Tyhle recepty jsou celkem neůplný a zaleží taky na představě.Po vložení šunky,cibule a jejich orestování s masem přidáme kečup,hořčici a ten vývar a ještě asi pět minut povaříme.Vylepšil sem to na konec zahuštěním 1 lžíce prášku soßenfix,který je asi v každém obchodě.Příloha pečené brambory.
Magda
|13. 9. 2005 19:47
Chci se zeptat, na co je ten vývar? Já jsem ho použila na zalití té orestované cibule a šunky, až pak jsem vložila maso a ještě trochu povařila, ale nevím, jestli to tak bylo míněno.
ddd ddd
|28. 5. 2005 11:13
nic moc
Jitka
|18. 8. 2004 22:11
Doporučuji také, je to výborné.
Anna
|17. 6. 2004 08:44
Včera jsem to zkusila k večeři a musím říci, že to bylo výborné.Moc jsme si všichni pochutnali, doporučuji všem.