• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Chlapská kýta
Napište svůj komentář k receptu

Chlapská kýta

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Chlapská kýta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g vepřová kýta
    • sůl
    • pepř mletý
    • 80
      ml rostlinný olej
    • 80
      g cibule
    • 80
      g šunka
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • vývar

Postup přípravy receptu

1
Z kýty nakrájíme 4 plátky, naklepeme je, osolíme, opepříme a zprudka po obou stranách opečeme. Potom přidáme nadrobno nakrájenou šunku, cibuli a krátce orestujeme. Nakonec přimícháme kečup a hořčici. Podáváme s malými bramboráčky a pivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Chlapská pomazánka z cottage

Chlapská pomazánka z cottage

Kančí kýta na víně v šípkové omáčce

Kančí kýta na víně v šípkové omáčce

Telecí kýta na hříbkách

Telecí kýta na hříbkách

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • pavel.labužník | 17. 5. 2011 17:02

    Recept je výborný, dali jsme si to jen s vařenými bramborami a bylo to výborný, přidávám to mezi oblíbené. A díky za drobnou radu, sice jsem tam nedal stejný přípravek, ale jenom světlou jíšku, vyšlo to chutný a dobrý. Možná by se dalo do tuku začít šunkou a cibulí a pak teprve maso, ale výsledek by třeba nebyl až dobrý ! 8-)

  • Michaela Súkupová | 24. 5. 2009 10:34

    výborné a jednoduché

  • Lola | 15. 2. 2007 13:39

    Je to opravdu velmi dobré, navíc musím ocenit rychlou a snadnou přípravu.

  • miluše | 13. 9. 2006 13:29

    opravdu výborné

  • Anonym | 29. 7. 2006 14:02

    Jo,je to jedna A.Tyhle recepty jsou celkem neůplný a zaleží taky na představě.Po vložení šunky,cibule a jejich orestování s masem přidáme kečup,hořčici a ten vývar a ještě asi pět minut povaříme.Vylepšil sem to na konec zahuštěním 1 lžíce prášku soßenfix,který je asi v každém obchodě.Příloha pečené brambory.

  • Magda | 13. 9. 2005 19:47

    Chci se zeptat, na co je ten vývar? Já jsem ho použila na zalití té orestované cibule a šunky, až pak jsem vložila maso a ještě trochu povařila, ale nevím, jestli to tak bylo míněno.

  • ddd ddd | 28. 5. 2005 11:13

    nic moc

  • Jitka | 18. 8. 2004 22:11

    Doporučuji také, je to výborné.

  • Anna | 17. 6. 2004 08:44

    Včera jsem to zkusila k večeři a musím říci, že to bylo výborné.Moc jsme si všichni pochutnali, doporučuji všem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice plnotučná Kečup - jemný Pepř mletý Rostlinný olej Sůl Šunka Vepřová kýta Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Brambory s kysanou smetanou

Brambory s kysanou smetanou

Dětský dvoupatrový dort

Dětský dvoupatrový dort

Vajíčková pomazánka IV.

Vajíčková pomazánka IV.

Želatinová mňamka

Želatinová mňamka

Smaženky s mladými cuketami

Smaženky s mladými cuketami

Snadné a rychlé kuře na paprice

Snadné a rychlé kuře na paprice

Brambory zapečené se zeleninou

Brambory zapečené se zeleninou

Nivové sušenky (slané cukroví)

Nivové sušenky (slané cukroví)

Ananasová bábovka - vláčná

Ananasová bábovka - vláčná

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

52
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
41
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
40
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
31
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
28
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Leon Tsoukerník vysvětluje… Výjimečné pouto s Karlem Gottem (†80) a Michalem Davidem (64)!

Leon Tsoukerník vysvětluje… Výjimečné pouto s Karlem Gottem (†80) a Michalem Davidem (64)!

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Chlapská kýta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact