Kuřecí prsíčka nakrájíme na maličké kostičky a prudce osmahneme na pánvi s nakrájenou cibulí, potom přidáme buráky, směs, osolíme, opepříme a chvíli dusíme. Mezitím 2-3 minutky povaříme čínské nudle, scedíme, necháme okapat a přidáme do pánve. Počkáme pár minut, než se osmahnou i nudle, nakonec přidáme špetku oregána a podáváme.
Podělte se s přáteli o recept
Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
blazniva kyticka
|14. 7. 2013 18:02
Precejen nejsme pandy aby sme se cpali bambusem ne O:-)
játrosi
|2. 2. 2013 19:59
použité suroviny a název pokrmu jsou z uplně jinho světa, pan autor nejspíš nikdy nebyl v čínské kuchyni...
Když dám slané buráky ze sáčku - je to nejlepší ;-)
Michaela Linhartová
|10. 8. 2009 11:28
Já čínské nudle uvařím, hodím na wok posypu orientálním kořením a čínskou sojovkou. A ty buráky tam dávám taky. Bez nich to není ono. Asi záleží na druhu buráků. Já to nikdy neměla nahořklé.
caribou
|21. 10. 2007 10:51
já třeba nudle s kari nemám ráda, už mi to nepřijde, jako čínský nudle.
dex
|13. 9. 2007 12:15
doporučuju přidat zázvor a pořádně kari, je to bezva
caribou
|30. 11. 2006 16:28
vlastně je to klasika až na ty buráky a oregáno.. taky je to bez sojové omáčky. bez buráků to jde taky
Libuše Suchánková
|24. 11. 2006 11:17
Zní to jako klasika. Jen doufám, že to nebude špatné i bez těch oříšků. Chci to dát konzumovat i synovi a ten buráky nemůže.
caribou
|31. 8. 2006 19:48
já nevím, mně doopravdy nahořklý nepřipadaly a hrozně mi tam chutnaly, bez buráků to už snad nikdy dělat nebudu tobě jo
doobie
|30. 8. 2006 21:28
Tak vážení s tímto jídlem mám nejlepší zkušenosti, ochutnával jsem ho přímo od té slečny, která sem ten recept zapsalaJedinou výhradu bych měl k burákům, které mě připadaly malinko nahořklé. Nevím zda to bylo přípravou "moc opečené" nebo špatnou volbou druhu buráků. Ale jinak tento recept můžu doporučit všem,kdo má rád exotickou kuchyni..S pozdravem doobie