Precejen nejsme pandy aby sme se cpali bambusem ne O:-)
použité suroviny a název pokrmu jsou z uplně jinho světa, pan autor nejspíš nikdy nebyl v čínské kuchyni...
Když dám slané buráky ze sáčku - je to nejlepší ;-)
Já čínské nudle uvařím, hodím na wok posypu orientálním kořením a čínskou sojovkou. A ty buráky tam dávám taky. Bez nich to není ono. Asi záleží na druhu buráků. Já to nikdy neměla nahořklé.
já třeba nudle s kari nemám ráda, už mi to nepřijde, jako čínský nudle.
doporučuju přidat zázvor a pořádně kari, je to bezva
vlastně je to klasika až na ty buráky a oregáno.. taky je to bez sojové omáčky. bez buráků to jde taky :)
Zní to jako klasika. Jen doufám, že to nebude špatné i bez těch oříšků. Chci to dát konzumovat i synovi a ten buráky nemůže.
já nevím, mně doopravdy nahořklý nepřipadaly a hrozně mi tam chutnaly, bez buráků to už snad nikdy dělat nebudu :) tobě jo :)
Tak vážení s tímto jídlem mám nejlepší zkušenosti, ochutnával jsem ho přímo od té slečny, která sem ten recept zapsala:)Jedinou výhradu bych měl k burákům, které mě připadaly malinko nahořklé. Nevím zda to bylo přípravou "moc opečené" nebo špatnou volbou druhu buráků. Ale jinak tento recept můžu doporučit všem,kdo má rád exotickou kuchyni..S pozdravem doobie