Na pánev dáme maso, nakrájenou cibuli, česnek, na kostičky nakrájenou papriku a opékáme asi 5 minut. Rajčata zbavíme semen, nakrájíme na kostičky, přidáme k masu, přidáme i fazoli, pyré, chilli, kmín, osolíme, opepříme, přilejeme vodu a 20 min dusíme.
2
Směs má být hustá, pokud je řídší, necháme vodu odpařit. Horkou směs rozdělíme na teplé placky, přehneme na polovinu, každou placku přelijeme smetanou a posypeme sýrem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Tereza Jarčušková
|12. 5. 2006 07:06
Zdeňko, rozrežete paradajky na polovicu a kávovou lyžičkou vyberiete tú polotuhú zmes so semienkami. Niektoré paradajky sú mäsité a tých semienok je tam málo. Ale poviem vám pravdu, že nám semienka nevadia, takže ich nevyberám. Oni sa trocha rozdusia, a nie je ich tam vidieť. Niekomu sú ale ťažké na žalúdok.
Zdeňka
|11. 5. 2006 19:32
Paní Terezko,prosím poraďte,jak se zbavují rajčata semen?Vaše recepty jsou super a vždy originální.Obdivuji Vás a zdravím.
Tereza Jarčušková
|11. 5. 2006 14:03
Bramboráky, upečte podľa chuti, ako ste zvyknutá.
Jaroslava Oumarová
|11. 5. 2006 13:52
Terezko, Vy nás zase zásobujete...Tohle je taky úžasnej recept už od pohledu. Ty bramborové placky jsou bramboráky nebo placky z vařených brambor?