Milujete pálivé pokrmy? Pak si zavařte směs chilli papriček. Červené papriky, jalapeno a kajenské papričky v nálevu z jablečného octa dodají vašemu jídlu parádní špičku.
RADA: Jak poznat kvalitní máslo?
Chilli omeleta
Čokoládové válečky s chilli papričkami
Chilli polévka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Avokádo zapečené se sýrem
Máslový ležák proti depresi
Kvasnicová polévka se zeleninou
Řízky v zakysané smetaně
Mexický předkrm Guacamole
Bramborovo cuketová polévka -…
Křenová omáčka s vejcem
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Čočková polévka ze zbylé čočky II.
Restované žampiony s bramborami a…
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Ořechy s krémem
Čerstvé kimchi