Milujete pálivé pokrmy? Pak si zavařte směs chilli papriček. Červené papriky, jalapeno a kajenské papričky v nálevu z jablečného octa dodají vašemu jídlu parádní špičku.
RADA: Jak poznat kvalitní máslo?
Chilli omeleta
Čokoládové válečky s chilli papričkami
Chilli polévka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Guacamole
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Pohanková dobrota (2 porce)
Květákové těstoviny se šunkou a nivou
Čokoládové suflé
Jednoduchý domácí chléb bez hnětení
Masová minutka s řapíkatým celerem
Drůbeží vývar s knedlíčky
Kachní prsa a bramborové suflé
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví
Perníčky