Milujete pálivé pokrmy? Pak si zavařte směs chilli papriček. Červené papriky, jalapeno a kajenské papričky v nálevu z jablečného octa dodají vašemu jídlu parádní špičku.
RADA: Jak poznat kvalitní máslo?
Chilli omeleta
Čokoládové válečky s chilli papričkami
Chilli polévka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlý moučník
Brambory zapečené se špenátem a sýrem
Listové rohlíčky s nivou
Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…
Celer s uzeným masem - zapékaný
Zapečený lilek po italsku - bez tuku
Citronová bábovka z pomazánkového…
Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …
Brokolice (květák) se sýrovou…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki