Milujete pálivé pokrmy? Pak si zavařte směs chilli papriček. Červené papriky, jalapeno a kajenské papričky v nálevu z jablečného octa dodají vašemu jídlu parádní špičku.
RADA: Jak poznat kvalitní máslo?
Chilli omeleta
Čokoládové válečky s chilli papričkami
Chilli polévka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ženevské řezy
Strouhaná tvarohová buchta
Houbové karbanátky s mletým masem
Salát z červené řepy s křenem II.
Mexická zeleninová polévka
Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu
Domácí chléb podle Ládi Hrušky
Dip z tvarohu a máty
(nejen) Masové roládky / závitky s…
Rychlé karí s květákem a batáty
Brokolicová polévka se smetanou
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Banánové lívance s kokosem a mákem
Skvělý domácí kváskový chleba
Zapečené brambory se smetanou a…
Bábovka ve skle
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka