Milujete pálivé pokrmy? Pak si zavařte směs chilli papriček. Červené papriky, jalapeno a kajenské papričky v nálevu z jablečného octa dodají vašemu jídlu parádní špičku.
RADA: Jak poznat kvalitní máslo?
Chilli omeleta
Čokoládové válečky s chilli papričkami
Chilli polévka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
"Pravé" Baileys
Náš domácí štrúdl
Česnečka z Vysočiny
Kuřecí roláda s houbovou nádivkou
Přírodní maso s cuketou - minutka
Raubířovy zapečené těstoviny
Plněná kuřecí prsa s broskví a…
Jahodová roláda II. - rychle a chutně
Šneci z listového těsta se zelím -…
Quiche s červenou řepou a sýrem
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem