Milujete pálivé pokrmy? Pak si zavařte směs chilli papriček. Červené papriky, jalapeno a kajenské papričky v nálevu z jablečného octa dodají vašemu jídlu parádní špičku.
RADA: Jak poznat kvalitní máslo?
Chilli omeleta
Čokoládové válečky s chilli papričkami
Chilli polévka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hermelínové jednohubky
Salát Caesar
Náš domácí štrúdl
Králík po francouzsku
Halušky podle Daniely
Čokoládové suflé bez lepku
Domácí paštika II.
Dort "Hlava koně"
Ananasový koláč naruby
Cuketové placky
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Švestková povidla bez míchání
Cuketové bramboráky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí