RADA: Jak vybrat kvalitní máslo
Lehké bylinkové máslo
Bylinkové máslo s jarní cibulkou
Jednoduché česnekové máslo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Burisony v karamelu
Margotkové řezy
Panenka v česnekovo-sýrové krustě
Smetanová polévka (Rahmsuppe)
Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná
Jablečný povidlovník - mokrý koláč
Sušená rajčata
Nádivkový beránek
Jahodový džem podle Dity P.
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Nejlepší bramborové knedlíky
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky