1. Připravte si veškeré ingredience na stůl, tím ušetříte čas a budete mít přehled, co všechno do receptu patří.
2
2. V hmoždíři natlučte římský kmín, papriky, chilli a hřebíček, aby se chuť promísila. Můžete použít i mlýnek na koření, ten ale nezapomeňte po vytření také vyvětrat.
3
3.Na pánvi rozehřejte olej a orestujte nasekanou cibuli, vsypte směs koření, orestujte a nakonec přidejte plátky česneku. Vmíchejte maso, osolte, opepřete a poduste doměkka.
4
4. Poté vsypte loupaná rajčata, přidejte květ badýanu a tobolky skořice, vše pořádně promíchejte ode dna.
5
5. Přimíchejte scezenou kukuřici a fazole. Nechte krátce redukovat tekutinu, poté odstavte, vyndejte badyán a skořici.
6
6. Nakonec vmíchejte kousky čokolády. Promíchejte a horké podávejte, nejlépe s rýží, kukuřičnými plackami nebo čerstvým kváskovým chlebem.