Cibuli, česnek a salám nakrájíme na kostičky, osmahneme na oleji, pak přidáme nakrájené zelí, osolíme a okořeníme, přilejeme trochu vody a dusíme, až zelí změkne. Potom přidáme fazole a dochutíme kečupem, popř.kořením. Podáváme s chlebem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
IVA
|19. 1. 2013 09:33
Už jsem dělala hodněkrát chilli con carne a viděla na to spoustu receptů ale do chilli je dobré dát žampiony nedávám tam vůbec žádnou uzeninu a je to lepší než všechny recepty tady :-|
Mirek Archy
|9. 12. 2008 09:30
Tento recept se stal pevnou součástí našeho jídelníčku, ačkoliv do té doby děti fazole téměř nejedly.Místo salámu dávám uzené maso.
ema schubert
|2. 11. 2005 17:20
tak toto poznam ale mesto salamy sa dáva mleté mäso,najskôr sa upraží slanina a potom sa dáva cibula ,feferonky,ostatné ostáva- pridávam do toho 2 dcl.červeného vína...je to super
Ifuška
|1. 11. 2005 10:31
Kdybych neseděla v práci, tak to hned uvařím. Moje chuťové buňky si o to říkají, je tam vše, co mám ráda. Díky!!