• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Chicken Murphy
Napište svůj komentář k receptu

Chicken Murphy

autor: wesztik
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Chicken Murphy
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 5
      ks brambory
    • 250
      g semolinové těstoviny Farfale, nebo Torti
    • 1
      ks červená chilli paprička čerstvá
    • 2
      lžíce extra panenský olivový olej
    • 1
      ks oranžová paprika
    • 600
      g kuřecí prsa
    • 5
      stroužek česnek
    • 1
      miska hladká mouka
    • 2
      ks cibule
    • 2
      lžíce bílý vinný ocet
    • pepř mletý
    • sůl
    • cayenský pepř
    • 100
      g parmazán
    • 1
      ks klobása jemná, nebo pálivá, ideálně italská
    • 200
      g rajčatové pyré

Postup přípravy receptu

1
Tento recept pochází z USA, konkrétně z New Jersey, kde se vaří skoro v každé restauraci. Vypadá z části italsky, to proto, že jeho základ do Ameriky přivezli italští přistěhovalci a američané si to pak ještě vylepšili.
2
Takže připravíme si větší hlubší pánev (vše budeme postupně dělat na stejné pánvi). Klobásu nakrájíme na kostičky a opečeme, než se vysuší, dáme ji stranou, výpek si slijeme vedle do misky.
3
Dále nakrájíme očištěná kuřecí prsa na kostičky, obalíme v mouce smíchané se solí a pepřem, na pánev si dáme olivový olej, rozpálíme a opečeme kuře dohněda, poté opět vyndáme a dáme bokem.
4
Mouka pravděpodobně nasála všechen olej na pánvi, proto trochu oleje přidáme a orestujeme cibuli nakrájenou na tenká půlkolečka. Opět vyndáme a dáme bokem.
5
Dále odjádříme a nasekáme papriku a dáme na pánev, zprudka opékáme, asi po minutě přidáme odjádřenou a nadrobno nasekanou chilli papričku a na plátky nakrájený česnek. To vše chvíli orestujeme a opět dáme bokem.
6
Uvaříme brambory ve slané vodě (cca 15 minut) a nakrájíme na kostky, vodu z brambor si ponecháme. Brambory opečeme dohněda stále na téže pánvi.
7
Ve vodě z brambor si uvaříme těstoviny dle návodu na obalu, scedíme a vodu si ponecháme.
8
Všechny suroviny vložíme do olivovým olejem vymazaného pekáče, dochutíme solí, pepřem a cayenským pepřem. Zalijeme rajčatovým pyré, trochou vody od brambor a těstovin, výpekem z klobásy, zakápneme trochou octa, důkladně promícháme, zasypeme nastrouhaným parmazánem a dáme tak na 30 minut zagratinovat do trouby.
9
Poté vyjmeme a podáváme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Chicken Fingers

Chicken Fingers

Butter chicken (máslové kuře) s flat roti (indickým chlebem)

Butter chicken (máslové kuře) s flat…

Butter chicken masala

Butter chicken masala

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Pokrmy Oběd Večeře USA Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý vinný ocet Brambory Cayenský pepř Červená chilli paprička Česnek Cibule Extra panenský olivový olej Hladká mouka Klobása Kuřecí prsa Oranžová paprika Parmazán Pepř mletý Rajčatové pyré Semolinové těstoviny Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mrkvánky

Mrkvánky

Muffinky vynikající čokoládové

Muffinky vynikající čokoládové

Jednoduchý chleba z kvasnic

Jednoduchý chleba z kvasnic

Koláčky z listového těsta

Koláčky z listového těsta

Kuřecí směs s játry

Kuřecí směs s játry

Makronky se třemi náplněmi

Makronky se třemi náplněmi

Vepřové maso s paprikou a rajčaty

Vepřové maso s paprikou a rajčaty

Mrkvové placičky

Mrkvové placičky

Bulgurové rizoto s hlívou

Bulgurové rizoto s hlívou

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

33
Dýňová tortila
Dýňová tortila
24
Znojemské okurky
Znojemské okurky
22
Holandský řízek a šťouchané brambory
Holandský řízek a…
22
Pikantní čatní z meruněk
Pikantní čatní z meruněk
21
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Plněné papriky podle…

Zajímavé články

Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii, vytáhněte zbraně ze spíže
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii,…
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto jídlech se bude rodina olizovat až za ušima
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto…
AHA.cz Katy Perry a Orlando Bloom po rozchodu: Rodinná dovolená!

Katy Perry a Orlando Bloom po rozchodu: Rodinná dovolená!

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Jitka Čvančarová ve Varech: Jaké róby vynesla v minulých letech? Tyhle šokovaly i sklízely obdiv!

Jitka Čvančarová ve Varech: Jaké róby vynesla v minulých letech? Tyhle šokovaly i sklízely obdiv!

Ženy.cz Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary ve varu! Večírky a nekonečná zábava

ONLINE: Karlovy Vary ve varu! Večírky a nekonečná zábava

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

  • Recepty.cz
  • Chicken Murphy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact