Moc dobré!!! Udělala jsem s opečeným bramborem a moc jsme si mlaskali 8-)
Díky náhodnému receptu!Tyto řízky jsem už jednou dělala.Byly moc dobré.Úplně jsem na ně zapomněla.To bude zase bašta,s novými brambory....1*.
Kuřecí, ale i vepřové řízky dělám takhle již delší dobu.Sezamové semínko je moc důležité. Dává řízkům nezapomenutelnou chuť. Bez sezamu to není ono!!! Množství ingrediencí dělám podle množství masa. Jestli kukuřiční lupínky promíchané sezamem zbydou, tak je uložím do uzavíratelní sklenice a použijí příště. Když obalujeme řízky v klasické strouhance, nikdo z nás ji přece neváží a nepřemýšlí jak anonym. Dávám velkou 1*.
Zkusili jsme, a hodnotime velmi pozitivne. Rodina si to přeje dělat celkem často. My k tomu děláme vlastní pečené brambory.Jako přílohu využíváme spíše tatarku, kečup či kyselou okurku.
taky jsem o víkendu zkoušela, nedala jsem akorát sezamová semínka. Na 3 kuřecí prsa jsem použila 2 vejce a ještě mi zbylo, zato těch kukuřičných lupínků je potřeba opravdu celkem dost. Koupila jsem k tomu bagety-polotovar, rozpekla je k tomu a byla to mňamka :o)
Ještě dodám drobnost - aby těch vajíček nemuselo být tolik, dali jsme na 4 řízky celkem 3 vajíčka a do nich mléko. A surovin moc? Nu, nemyslím
No já tedy nevím - na dva řízky se mi těch obalových surovin zdá být nějak moc ....co ?
Musím jen pochválit - jedná se o mňamózní záležitost. Přítelkyně uchystala, k tomu jsme si dali hranole, co se týče omáček, tak bych doporučoval udělat více druhů po trošce (tuhle česnekovou - byla báječná, dále třeba chilli omáčku, kari... prostě co kdo rád).Výtečné i zastudena - měli jsme tu dobrotu dnes k obědu a od té doby chodím a užírám jednotlivé kousky masa...