• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Cheesecake jednoduše podle Alberta - též DIA
Napište svůj komentář k receptu

Cheesecake jednoduše podle Alberta - též DIA

autor: Di
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cheesecake jednoduše podle Alberta - též DIA
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Na dno
    • 100
      g máslo
    • skořice
    • vanilkový cukr
    • 4
      balíček sušenky be-be 2 oříškové a 2 s mlékem

Postup přípravy receptu

1
Sušenky rozdrtíme válečkem ještě zabalené (drť nemusí být úplně jemná), pak vysypeme do mísy a smícháme s rozpuštěným máslem. Ochutíme skořicí, případně vanilkovým cukrem.
2
Na dno dortové formy (23-26 cm v průměru) vložíme kolo pečícího papíru a namačkáme sušenkovou hmotu. Stěny formy vymažeme máslem. Ušleháme vejce s cukrem, přidáme tvaroh a žervé nebo mascarpone, ochutíme vanilkovým cukrem a citrónovou kůrou a šťávou.
3
Tvarohovou směs vlijeme do formy a v předehřáté formě zvolna pečeme cca 60 minut, až se náplň nelepí na špejli. Pak necháme vychladnout - střed náplně, který vyběhl do výše se nyní trochu propadne. Konzumujeme po vychladnutí, ale ještě lépe za dva dny, až se koláč uleží v lednici.
4
Vzhledem k tomu, že existují DIA BeBe sušenky Dobré ráno, lze vyrobit i DIA varianty s uměllým sladidlem (Clara nebo Sorbit) nebo alespoň s ovocným cukrem. Sušenkové dno bych pak raději udělala tenčí (pouze z 2-3 balíčků).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cheesecake do skleničky podle Máma peče doma

Cheesecake do skleničky podle Máma…

Kokosová roláda jednoduše

Kokosová roláda jednoduše

Jednoduše brokolice

Jednoduše brokolice

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • SKSandy
    SKSandy | 28. 3. 2013 21:23

    Jinak to ale vypadá jako ten, který jsem dělala. Nepoužila jsem BEBE sušenky, ale karamelové sušenky. A rozhodně Mascarpone!!! Cheesecake je super moučník :-) Hodím foto :-)

  • SKSandy
    SKSandy | 28. 3. 2013 21:22

    chybí ingredience :-P

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Výjimečný den Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Máslo Skořice Sušenky BE-BE Vanilkový cukr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vynikající zmrzlinový pohár

Vynikající zmrzlinový pohár

Velikonoční nádivka

Velikonoční nádivka

Zapečené filé

Zapečené filé

Drobenka na ovocný koláč

Drobenka na ovocný koláč

Hranolky se sýrem

Hranolky se sýrem

Česnekovo-houbové maso zapečené s bramborem a smetanou

Česnekovo-houbové maso zapečené s…

Ořechoví šnečci - rychle a chutně

Ořechoví šnečci - rychle a chutně

Ledový salát s karotkou

Ledový salát s karotkou

Risotto s medvědím česnekem

Risotto s medvědím česnekem

Doporučujeme

40 minut
Zeleninový boršč

Zeleninový boršč

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

27
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Vynikající kvasnicové knedlíčky do polévky od babičky
Vynikající kvasnicové…
18
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
13
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…

Zajímavé články

Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a chutnou přílohu nabitou vitaminy
Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla, kompot nebo je přidejte k masu
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla…
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů na Halloween
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů…
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa? Otestujte se!
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa?…
AHA.cz Těžko u Adamczykových! Vyšťavený Marek zmínil příčinu krachu vztahu

Těžko u Adamczykových! Vyšťavený Marek zmínil příčinu krachu vztahu

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Anife Vyskočilová vypadá v 51 letech úžasně: Okopírujte její triky na dokonalou figuru!

Anife Vyskočilová vypadá v 51 letech úžasně: Okopírujte její triky na dokonalou figuru!

Ženy.cz Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Blesk.cz Tomáš Klus o otci, který ho opustil: Tátovi jsem odpustil!

Tomáš Klus o otci, který ho opustil: Tátovi jsem odpustil!

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Jak rozproudit vášeň? Johnny má exkluzivní tipy pro každé znamení!

Nový díl Eroskopu: Jak rozproudit vášeň? Johnny má exkluzivní tipy pro každé znamení!

Další doporučené recepty:

Cheesecake do skleničky podle Máma peče doma
Cheesecake do skleničky podle Máma peče…
Cheesecake III.
Cheesecake III.
Cheesecake IV.
Cheesecake IV.
Cheesecake Pedro dortíčky s jahodovo - čokoládovou polevou
Cheesecake Pedro dortíčky s jahodovo -…
Cheesecake s jahodami, bílou čokoládou a mákem
Cheesecake s jahodami, bílou čokoládou…
Cheesecake s kdoulemi
Cheesecake s kdoulemi
  • Recepty.cz
  • Cheesecake jednoduše podle Alberta - též DIA
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact