• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Cheesecake jednoduše podle Alberta - též DIA
Napište svůj komentář k receptu

Cheesecake jednoduše podle Alberta - též DIA

autor: Di
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cheesecake jednoduše podle Alberta - též DIA
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Na dno
    • 100
      g máslo
    • skořice
    • vanilkový cukr
    • 4
      balíček sušenky be-be 2 oříškové a 2 s mlékem

Postup přípravy receptu

1
Sušenky rozdrtíme válečkem ještě zabalené (drť nemusí být úplně jemná), pak vysypeme do mísy a smícháme s rozpuštěným máslem. Ochutíme skořicí, případně vanilkovým cukrem.
2
Na dno dortové formy (23-26 cm v průměru) vložíme kolo pečícího papíru a namačkáme sušenkovou hmotu. Stěny formy vymažeme máslem. Ušleháme vejce s cukrem, přidáme tvaroh a žervé nebo mascarpone, ochutíme vanilkovým cukrem a citrónovou kůrou a šťávou.
3
Tvarohovou směs vlijeme do formy a v předehřáté formě zvolna pečeme cca 60 minut, až se náplň nelepí na špejli. Pak necháme vychladnout - střed náplně, který vyběhl do výše se nyní trochu propadne. Konzumujeme po vychladnutí, ale ještě lépe za dva dny, až se koláč uleží v lednici.
4
Vzhledem k tomu, že existují DIA BeBe sušenky Dobré ráno, lze vyrobit i DIA varianty s uměllým sladidlem (Clara nebo Sorbit) nebo alespoň s ovocným cukrem. Sušenkové dno bych pak raději udělala tenčí (pouze z 2-3 balíčků).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cheesecake do skleničky podle Máma peče doma

Cheesecake do skleničky podle Máma…

Kokosová roláda jednoduše

Kokosová roláda jednoduše

Jednoduše brokolice

Jednoduše brokolice

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • SKSandy
    SKSandy | 28. 3. 2013 21:23

    Jinak to ale vypadá jako ten, který jsem dělala. Nepoužila jsem BEBE sušenky, ale karamelové sušenky. A rozhodně Mascarpone!!! Cheesecake je super moučník :-) Hodím foto :-)

  • SKSandy
    SKSandy | 28. 3. 2013 21:22

    chybí ingredience :-P

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Výjimečný den Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Máslo Skořice Sušenky BE-BE Vanilkový cukr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Houbový kuba II.

Houbový kuba II.

Výborný "podmaz" na chlebíčky

Výborný "podmaz" na chlebíčky

Mazanec II.

Mazanec II.

Medové-ořechové řezy

Medové-ořechové řezy

Nakládaný králík se zakysanou smetanou  Dočík

Nakládaný králík se zakysanou…

Hlávkové zelí na pivu

Hlávkové zelí na pivu

Těstoviny po Italsku

Těstoviny po Italsku

Meruňkové clafoutis

Meruňkové clafoutis

Brokolice / květák v sýrovém těstíčku

Brokolice / květák v sýrovém těstíčku

Doporučujeme

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

119
Boloňské špagety
Boloňské špagety
93
Salát Caesar s kuřetem
Salát Caesar s kuřetem
81
Čočkový salát s treskou
Čočkový salát s treskou
80
Gnochi s česnekem, špenátem a kuřecím masem
Gnochi s česnekem,…
52
Zapečené brambory s masem a smetanou
Zapečené brambory s…

Zajímavé články

Tortilla wrap hack: Naučte se populární trik, jak složit naplněnou tortillu
Tortilla wrap hack: Naučte se populární trik, jak…
Jablečný štrúdl 4x jinak: Výborný je z listového, taženého, pivního i mrkvového těsta
Jablečný štrúdl 4x jinak: Výborný je z listového,…
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
AHA.cz Velká proměna Brzobohaté: Překvapila šik účesem

Velká proměna Brzobohaté: Překvapila šik účesem

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Melania vs. Kate: Kdo ovládl podzimní megahit lépe?

Melania vs. Kate: Kdo ovládl podzimní megahit lépe?

Ženy.cz Co si pustit, když venku prší? Podzimní filmy a seriály, které vás zahřejí víc než čaj

Co si pustit, když venku prší? Podzimní filmy a seriály, které vás zahřejí víc než čaj

Blesk.cz Slavnostní premiéra Franz: Láska, kam se podíváš! Malý s Kociánovou i Jirásková s tajemným fešákem

Slavnostní premiéra Franz: Láska, kam se podíváš! Malý s Kociánovou i Jirásková s tajemným fešákem

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Blesk Horoskopy Co slibují karty pro první podzimní týden? Blesk z čistého nebe pro jedno znamení! A kdo bude krotit vášně?

Co slibují karty pro první podzimní týden? Blesk z čistého nebe pro jedno znamení! A kdo bude krotit vášně?

Další doporučené recepty:

Cheesecake do skleničky podle Máma peče doma
Cheesecake do skleničky podle Máma peče…
Cheesecake III.
Cheesecake III.
Cheesecake IV.
Cheesecake IV.
Cheesecake Pedro dortíčky s jahodovo - čokoládovou polevou
Cheesecake Pedro dortíčky s jahodovo -…
Cheesecake s jahodami, bílou čokoládou a mákem
Cheesecake s jahodami, bílou čokoládou…
Cheesecake s kdoulemi
Cheesecake s kdoulemi
  • Recepty.cz
  • Cheesecake jednoduše podle Alberta - též DIA
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact