• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Cheesecake II.
Napište svůj komentář k receptu

Cheesecake II.

autor: Ivana Samcová
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cheesecake II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      sušenky be-be
    • 1
      máslo
    • 1
      kg měkký tvaroh 4 kostky
    • 100
      g cukr krupice (až 200g)
    • 2
      balení vanilkový cukr
    • 1
      ks vanilkový lusk
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžíce vanilkový pudink
    • 300
      ml šlehačka
    • pečící papír

Postup přípravy receptu

1
Sušenky najemno nastrouháme (nastrouhala jsem je ve strojku na strouhanku) a důkladně promícháme s horkým rozpuštěným máslem a necháme stát.
2
Smícháme tvarohy s cukrem, v receptu bylo jen 100 g, ale já jsem dala 200 g. Tvaroh je lepší v obale, ne ve vaničce. Pak se přidá vanilka, vejce, pudink (vrchovatá lžíce) a nakonec se vmíchá ušlehaná šlehačka.
3
Odstraníme dno dortové formy a nahradíme ho pečícím papírem (formu jsem postavila na papír a okraje jsem "ovinula" kolem formy, aby byly vyšší, dělaly jakoby lem a během pečení tak nic nevyteklo.
4
Základ ze sušenek a másla rozložíme do formy a tiskneme na papír i boky formy tak, aby vytvořil souvislou vrstvu. Na ni vlijeme tvarohovou směs a urovnáme. Přečnívající okraje ze sušenek jsem lehce stáhla dolů.
5
Pečeme 40 min. ve vyhřáté troubě při 150°C (To je v receptu, mně to trvalo déle, ale to záleží na troubě). Necháme uležet do druhého dne.
6
Tento recept byl uveřejněn v IN magazínu Hospodářských novin.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Borůvkový cheesecake

Borůvkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Cheesecake

Cheesecake

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana Samcová | 7. 9. 2009 05:32

    Pane Brusáku, úplně přepsat tak, jak to bylo v novinách nešlo, bylo tam spoustu odboček, ty jsem vynechala a takto tam je postup popsaný. Mé připomínky jsou v závorkách, krom jedné výjimky a to množství cukru. Zdravím. Ivana

  • František Brusák | 6. 9. 2009 22:27

    Poud jste uvedla zdroj receptu což je správný měla jste ho přepsat jak byl v novinách a svoje připomínky napsat do komentářů.Já tomu rozumím ale je to trochu chaotický.

  • Ivana Samcová | 23. 8. 2009 15:22

    Úplně jsem zapomněla: necháme uležet do druhého dne.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Nejlepší dezerty
Moučníky Dorty Pečení Šlehání Narozeniny Výjimečný den Oslava Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Máslo Měkký tvaroh Pečící papír Šlehačka Sušenky BE-BE Vanilkový cukr Vanilkový lusk Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychle naložené okurky

Rychle naložené okurky

Sýrový nákyp II.

Sýrový nákyp II.

Koláč s hroznovým vínem

Koláč s hroznovým vínem

Těsto na italskou pizzu

Těsto na italskou pizzu

Plněná kuřecí prsa s broskví a feferonkou

Plněná kuřecí prsa s broskví a…

Domácí vepřovka po česku ala "Rillettes" (rijet)

Domácí vepřovka po česku ala …

Jogurtový koláč z třeného těsta s ovocem

Jogurtový koláč z třeného těsta s…

Čokoládové brownies s marshmallows

Čokoládové brownies s marshmallows

Hráškový prívarok (přívarek)

Hráškový prívarok (přívarek)

Doporučujeme

35 minut
Mrkvový krém se zázvorem a chilli

Mrkvový krém se zázvorem a chilli

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

49
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
15
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
13
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub, které možná dělávala i vaše babička
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub,…
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
AHA.cz Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Kosmetické novinky na měsíc říjen: Zpevňující krém na dekolt i revoluční termoochrana na vlasy

Kosmetické novinky na měsíc říjen: Zpevňující krém na dekolt i revoluční termoochrana na vlasy

Ženy.cz Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Blesk.cz Kuchař Kašpárek po krachu manželství: Můj život bez rodiny! Proč chce zpět na Novu?

Kuchař Kašpárek po krachu manželství: Můj život bez rodiny! Proč chce zpět na Novu?

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

  • Recepty.cz
  • Cheesecake II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact