• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Cheescake s malinami
Napište svůj komentář k receptu

Cheescake s malinami

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cheescake s malinami
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 90
      g dětské piškoty
    • 90
      g sušenky be-be
    • 125
      g máslo
    • 80
      g mleté lískové ořechy
    • 60
      g moučkový cukr
  • Náplň
    • 500
      g maliny
    • 200
      g lučina bez příchuti
    • 250
      ml šlehačka 33%
    • 200
      ml moučkový cukr 170-200
    • 0,50
      balíček vanilkový cukr
    • citronová kůra
  • Zálivka
    • 1
      ks kiwi
    • 2
      lžíce cukr

Postup přípravy receptu

1
Oboje sušenky pomeleme, přidáme máslo a rozmixujeme. Pak přidáme cukr a ořišky. Šlehačku našleháme. Lučinu rozšleháme s cukrem, přidáme šlehačku, vanilkový cukr, kůru a nakonec lehce zamícháme maliny. Kiwi rozmixujeme s cukrem. Postavíme uprostřed dezertního talířku velký kovový prsten (ideální průměr je 8 cm, výška 6 cm). Na dno napěchujeme sušenkovou směs, pak sýrovou náplň a nakonec polejeme ovocnou zálivkou. Necháme pořádně vychladit a podáváme.
2
Je to rychlý a osvěžující zákusek. Recept jsem opsala a vyzkoušela z bulharského časopisu, potraviny jsem upravila dle zdejší nabídky :-)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohový dort s malinami II.

Tvarohový dort s malinami II.

Smažená zmrzlina s malinami

Smažená zmrzlina s malinami

Limetkový krém s malinami a čokoládovou omáčku

Limetkový krém s malinami a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Airan Novakova | 16. 8. 2006 20:43

    Pani Sarko, presne tak - vypadaji jako vykrajovaci formicka. Kovove prsteny jsou bezvadna pomucka, ja si je koupila v Bulharsku. Urcite se prodavaji tady taky, jsou k nezaplaceni pri priprave dezertu anebo koprivovou-smetanovou penu uprostred rajske polevky:-) Recept uz jsem tady vkladala.Pani Jano, taky zaklad vetsinou pecu, ten recept se lisi prave tim, ze se nepece. Urcite by to slo, proc ne:-)

  • Jana z Kanady | 14. 8. 2006 23:16

    Delam hodne ruznych cheesecakes(ziji v Kanade),a u vsech se zaklad t.j.susenky atd.daji na par minut do trouby,myslite Airan,ze by to slo i zde?Asi by se to muselo upravit,dat do dortove formy,a na vychladle dat napln.

  • Šárka Tkáčová | 14. 8. 2006 09:51

    Paní Airan,co je ten kovový prsten? To je jako vykrajovací kulatá formička? Ale ty bývají vysoké tak 2 cm.Tak nevím,zřejmě to je nějaká servírovací pomůcka , ale já ji u nás nikde neviděla.Recept vypadá skvěle , tak popřemýšlím , čím to nahradím,abych mohla jadnu z Vašich dalších dobrůtek vyzkoušet:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Nepečené Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová kůra Cukr Dětské piškoty Kiwi Lučina Maliny Máslo Mleté lískové ořechy Moučkový cukr Šlehačka Sušenky BE-BE Vanilkový cukr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Apple pie

Apple pie

Bramborové pusinky (1922)

Bramborové pusinky (1922)

Dietní pečené kuře s rýží

Dietní pečené kuře s rýží

Brokolicový krém

Brokolicový krém

Řezy Pribiňáček

Řezy Pribiňáček

Valašské koláče - Frgále

Valašské koláče - Frgále

Kuřecí prsa na citronu

Kuřecí prsa na citronu

Andělská roláda

Andělská roláda

Fitness MUGCAKE

Fitness MUGCAKE

Doporučujeme

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

30 minut
Báječná cuketová polévka

Báječná cuketová polévka

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

100 minut
Kynuté borůvkové knedlíky

Kynuté borůvkové knedlíky

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

45 minut
Hrnkový cuketový perník

Hrnkový cuketový perník

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

50
Báječná cuketová polévka
Báječná cuketová polévka
34
Hrnkový cuketový perník
Hrnkový cuketový perník
32
Kynuté borůvkové knedlíky
Kynuté borůvkové knedlíky
26
Cuketové hranolky
Cuketové hranolky
26
Pečený květák s uzenou paprikou
Pečený květák s uzenou…

Zajímavé články

Tvarohové knedlíky jen ze dvou surovin: Nadýchaná sladká dobrota, kterou zvládne i naprostý začátečník
Tvarohové knedlíky jen ze dvou surovin: Nadýchaná…
Hrnkový koláč podle Lucie Borhyové: Ovocné mámení, které si zamilujete na první sousto
Hrnkový koláč podle Lucie Borhyové: Ovocné mámení…
Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču si zamilujete!
Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču…
Mozzarella a mascarpone: Skvělé italské sýry, které jsou ideální na teplé letní dny
Mozzarella a mascarpone: Skvělé italské sýry,…
Sladké buchty z cukety: Upečte z ní bábovku, perník, brownies nebo muffiny
Sladké buchty z cukety: Upečte z ní bábovku,…
AHA.cz Domlácený Slováček skončil v nemocnici! Mrazivý ortel primáře

Domlácený Slováček skončil v nemocnici! Mrazivý ortel primáře

Mimibazar Itálie: Vysněná dovolená pro každého

Itálie: Vysněná dovolená pro každého

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Když se načančám! Heidi Janků o svém stylu: V Pařížské mě nenajdete!

Když se načančám! Heidi Janků o svém stylu: V Pařížské mě nenajdete!

Ženy.cz Držení těla o vás prozradí více, než si myslíte. Víte, jak působíte vy?

Držení těla o vás prozradí více, než si myslíte. Víte, jak působíte vy?

Blesk.cz Herec Ivan Trojan: Konec kariéry?! Seknul s divadlem

Herec Ivan Trojan: Konec kariéry?! Seknul s divadlem

SportRevue.cz 15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy 5 nejstydlivějších znamení zvěrokruhu: Nepatříte mezi ně náhodou i vy?

5 nejstydlivějších znamení zvěrokruhu: Nepatříte mezi ně náhodou i vy?

  • Recepty.cz
  • Cheescake s malinami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact