Plátky masa na okraji několikrát nařízneme, zlehka naklepeme, osolíme a obalíme ve směsi mouky a drceného barevného pepře. Pak je na oleji zprudka opečeme, přidáme máslo, na klínky nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Snížíme teplotu a zvolna dohotovíme.
2
Maso podáváme s krajíčky bílé veky nebo s bílým či celozrnným pečivem a větším množstvím čerstvé zeleniny. Pokrm můžeme připravit též na grilu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jenik
|1. 8. 2013 22:38
Recept jsem vyzkoušel a opravdu vynikající! Udělá se výborný sos. Stejně připravuji vepřovou pečeni, navíc přidám žampiony.
Doma pochvala <3
Luczia
|22. 5. 2007 12:15
Dnes jsem dělala tento recept a dávám za 1. Je to vynikající. Akorát jsem dlouho podlévala aby bylo maso měkké. I můj dvouletý syn si pochutnal, ale neměl tu svojí roštěnku tolik kořeněnou.