Do větší misky rozklepneme vejce, osolíme. Přidáme chipsy a zlehka promícháme tak, aby všechny lupínky byly namočené.
2
Na pánvi rozehřejeme olej a vaječnou směs do ní vlejeme. Přikryjeme a smažíme na mírném ohni asi 4 minuty. Potom omeletu opatrně otočíme a už bez pokličky osmažíme ještě z druhé strany.
3
Podáváme teplé nebo studené, s kečupem a čerstvou zeleninou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jarmila Vaľová
|8. 2. 2008 20:56
Už som vyskúšala rôzne varianty ale v tejto úprave sa mi to zdá najlepšie.Je to recept z ,,Pošli recept" a ten pán ktorý ho uverejnil takisto odporúča len tie pôvodné suroviny.Ale dá sa upraviť jej zdobenie - posypať syrom,obložiť cibuľou alebo akoukoľvek zeleninou.
Anonym
|8. 2. 2008 16:28
Zkuste syrové, na tenké pláítky pokrájené brambory napřed trochu osmahnout, přidat na prstýnky pokrájenou a rozdělenou cibuli, drobet česneku, případně ještě kousek červeného rajčátka nebo papriky, pak teprve na to vlít ušlehané vejce.
Ivana Přikrylová
|8. 2. 2008 10:45
Myslíte slané chipsy nebo se dají použít i cornflake?